Ieri am fost la balet

Ieri am fost la balet. Eu cu copilul. Ea a țopăit, eu am pozat-o. 🙂

După ce mai bine de jumătate de an ne-am uitat doar la filmul Ballerina, după ce inițial a zis că nu vrea la balet, ea doar se uită la film, între timp au apărut mici schimbări. Nu se mai uită la film, Slavă Domnului, ne-am recâștigat televizorul, și vrea la balet. Ne-a tot zis de vreo câteva ori că vrea să danseze. Și ieri am mers la balet, să vedem dacă îi place copilului.

Prima lecție a fost un succes. I-a plăcut foarte mult și de ieri mă tot întreabă când mergem iar. Între timp i-am cumpărat costumație și papucei.  Concluzi primei ore a fost asta: cu siguranță știți poza aceea cu fetițe la balet, în care toate stau frumos, numai una cu capul în jos. Ei, cam pe acolo suntem. Dar important este că îi placă și mai vrea.

Nu îmi închipui, nici nu mi-am închipuit, că dacă s-a uitat luni de zile la filmul Ballerina, gata, va ajunge o balerină celebră. Nici nu am dus-o până acum la vreun curs sau ceva, pentru că nu mi s-a părut important. Am zis să se joace, că asta este cel mai important acum și mai vedem noi.

Ea a zis că vrea și am dus-o să vadă cum este. Dacă se simte bine, ascultă muzică, dansează, face mișcare, socializează, eu zic că e destul și un timp câștigat.

Asta își dorește și profesoara de balet, copiii să se simtă bine, să vină de drag.

Am tot citit de beneficiile baletului la copii. Postură, grație, corectare a mersului, chiar m-am gândit să fac și un articol separat despre asta. Dacă o să ajungă să meargă mai multe ore și în timp să capete și grație, și o postură corectă, și mai bine.

Acestea find spuse am ajuns și la capitolul primul curs de ceva la care merge copilul.

 

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *