Cel mai frumos 8 Martie

Nu dădeam prea mare importanță zilei de 8 Martie. Nu am făcut niciodată nimic deosebit, dar nici nu aș putea spune că mi-aș fi dorit. Asta până anul acesta când Natalia mi-a pregătit o petrecere. Era atât de implicată și entuziasmată, încât nu o putea opri nimeni de la planul ei. Dacă e ziua mea, a zis, trebuie să petrecem.

A decorat camera cu flori și baloane. L-a rugat pe tatăl ei să o ajute să le umfle. A lipit pe perete banner-ul cu ”la mulți ani” rămas de la ziua ei.  A căutat apoi o lumânare pe care a pus-o în prăjitura cadou de la grădiniță. Voia chiar să facă un tort, dar am convins-o că prăjitura este de ajuns. Au cântat ”la mulți ani” și apoi dans.

A pus muzică și am dansat toți trei. Era atât de veselă și fericită. Era o petrecere în toată regula în care s-a implicat de la un capăt la altul. În plus, pe lângă lucrurile făcute la grădiniță pentru mine, mi-a făcut acasă o inimă din plastilină și un inel, în loc de perlă cu o bomboană tic-tac. E cel mai frumos inel, pe care, vă închipuiți, o să îl păstrez.

Și am dansat și am mai fi dansat, dar ne-am amintim că mâine mai trebuie să mergem la serviciu, respectiv grădiniță.

A fost o petrecere pe cinste, mai ales că a fost organizată de Natalia. Rămâne pentru mine memorabil acest 8 Martie. M-am umflat în pene și m-am simțit cel mai iubit dintre pământeni, de omulețul acesta minunat căruia i-am dat viață. Și mă învață cum arată iubirea.

Mi-a făcut ziua deosebită.

Cu siguranță și copii voștri v-au arătat ieri iubirea în fel și chip și v-ați simțit speciale. Și asta e foarte bine, căci de aici ne vine toată energia.

 

One comment

  • Tatiana spune:

    Atentie la acest articol, de fapt cred ca acest site are nevoie de mult mai multa atentie. Probabil ca voi reveni din nou pentru a citi mai multe, multumesc pentru informatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *