După un weekend în care am rămas acasă …

După un weekend în care am rămas acasă … am înțeles că înseamnă să faci Rai din ce ai. Vineri ar fi trebuit să plecăm la mare, la Neptun, la Hotel Miorița, unde urma să aibă loc Gala Spring SuperBlog. Joi noapte Natalia a făcut febră și am fost sfătuiți de medic că este mai bine să rămânem acasă. Nu era ceva grav, e o răceală, dar urma un drum lung și nu știam cum se va schimba starea ei. S-a dovedit a fi o decizie bună. Până ieri a tot făcut febră. Acum este înspre bine.

Și asta este cel mai important. M-am supărat și pentru că s-a îmbolnăvit, și pentru că planurile ne-au fost date peste cap. Dar, cu siguranță, Universul este mai bun ”organizator”, așa că știe el de ce. Poate, să înțeleg mai bine ce înseamnă să faci Rai din ce ai. Am tot auzit expresia asta. Îmi place cum sună, este melodioasă, dar nu m-am gândit cum ai putea să faci asta sau când să faci asta. Uite, acum, de exemplu.

Trebuie să bucuri de ce ai. Trebuie să accepți că planurile se pot schimba. Trebuie să te gândești la ce-i mai important. Ce poți învăța din asta. Cum poți face clipa de acum un pic mai frumoasă.

M-am uitat live la Gală, cumva am fost acolo, dar acasă lângă Natalia, care avea nevoie de brațele noastre când îi creștea temperatura.

Dincolo de orice, sunt mai întâi mama ei, iar ea are nevoie de mine. Și eu sunt aici.

Așa că weekendul care tocmai s-a încheiat, am stat acasă și ne-am bucurat de el, așa cum am putut, între niște reprize de febră.

Am tot auzit astfel de povești, de la alți părinți. Unii s-au îmbolnăvit în vacanță și s-au întors mai repede acasă, alții, exact ca Natalia, înainte. Unii de sărbători, alții de ziua lor.

Credeam și eu că Universul ia pe sărite părinții, când este să se întâmple din astea. Se pare că nu. Iată că noi am trecut prin asta.

Dacă tu ai trecut prin asta, știi cum este. Dacă încă nu, eu sper să fii un părinte norocos, dar nu miza pe asta. Mai bine pregătește-te pentru orice și dacă este să se întâmple, să îți aduci aminte să faci Rai din ce ai. Vor urma și alte vacanțe, sărbători sau onomastici.

Important este să fiți împreună, sănătoși și să vă bucurați de fiecare clipă.

p.s.: știți cum este acest articol? După modelul: ”după război, mulți viteji se arată”. 🙂

Dacă ți-a plăcut acest articol poți să îi dai Like. Dacă ai și tu astfel de experiențe, aștept să îmi povestești despre ele în comentarii.

 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *