Rețeta domnului Păstrăv

A fost odată un peștișor drăguț, care își dorea foarte mult să devină un prânz delicios pentru un pitic voinic. Știa despre el că este bun, sănătos, gustos, deci ar avea toate calitățile pentru a ajunge în Palatul de Vanilie. Știa și o rețetă bună cu roșii, usturoi și ceapă. 

Cât ar sta el la cuptor, cu câteva felii de lămâie și usturoi, poate și o frunză de dafin, deasupra pe aragaz, într-un pic de ulei de măsline și o picătură de apă, niște usturoi și niște ceapă s-ar învârti într-o oală, după o lingură de lemn. Apoi, mărunțită bine, roșia s-ar alătura și ea. Amestecăm, amestecăm, mai picurăm apă, amestecăm, scăpăm un praf de sare, o boare de piper, amestecăm și gata.

Destul a stat și peștele în cuptor, îl scoatem, îl facem bucățele și îl amestecăm în sos. De aici, pe parfurii frumoase pentru pitici.

Peștele este sigur că este o rețetă foarte ușor de preparat dar foarte bună. La cât a laudat-o, după cum putem vedea este și foarte încrezător, merită măcar să încercăm. Ia să vedem, domnule Păstrăv, dacă ai dreptate.

 

Sursa foto: www.pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *