Pentru micii curioși

Micii noștri curioși. Cu ochii mari și jucăuși. Cu multe „de ce-uri” pregătite. Cu imaginație. Cu râs și plâns zgomotos. Cu mult chef de joacă. Pentru ei, cei de la BJORG, pionier  în Europa în fabricarea produselor bio, au lansat gustările bio, pentru acele momente când vor ceva bun.

Orice părinte își dorește ce este mai bun pentru copil, iar când vine vorba de alimentație vrem să le oferim hrană sănătoasă. Să îl învățăm obiceiuri alimentare sănătoase, să îi construim o bază sănătoasă în ceea ce privește relația lui pe viitor cu mâncarea. Iar o relație sănătoasă începe din copilărie.

În cadrul unei campanii BuZZStore am încercat gustările bio pentru #miciicurioși, lansate de Bjorg. Sunt gustări din cereale integrale, o alternativă sănătoasă pentru momentele când cei mici vor ceva bun. Acel ceva bun care să îi ajute să își mai încarce bateriile pentru și mai multă joacă.

Cei de la BJORG sunt pioneri în Europa în fabricarea produselor bio și de peste 25 de ani promovează Bio-nutriția: alimente ecologice din ingrediente selecționate și asociate pentru calitățile lor nutriționale: fără conservați, coloranți, arome adăugate, ulei de palmier.

În cadrul campaniei am testat, pardon, gustat voiam să spun 🙂 biscuiți bio cu cereale glazurați cu ciocolată cu lapte, batoane bio cu cereale și ciocolată cu alune, batoane bio cu cereale și ciocolată și bărcuțe bio cu cereale și dulceață de caise.

Preferații Nataliei sunt biscuiții bio cu cereale glazurați cu ciocolată, asta pentru că nu sunt doar buni, ci sunt și în formă de animăluțe. Mie mi-au plăcut foarte mult batoanele cu cereale și ciocolată cu alune. Sunt ele pentru copii, dar eu am mai luat în grabă dimineață pentru serviciu, că vorba aceea în fiecare din noi e un copil. 🙂

În fiecare cutie, și asta îmi place, produse sunt ambalate individual. Cumva te învață și care este porția corectă. Eu, de exemplu, din cutia cu biscuiții glazurați îi puneam o porție, (doi biscuiți ambalați individual) pentru gustarea de la piscină, când mergea le cursurile de înot. Sunt practici de luat când suntem în parc sau când plecăm într-o călătorie.

Bărcuțele cu caise sunt delicioase cu un pahar călduț cu lapte.

Produse nu conțin ulei de palmier, conservanți, coloranți și nu au arome adăugate!

Aventura noastră în lumea BIO BJORG pot spune că a fost delicioasă. Sunt produse gustoase, cu diferite arome, așa că și micuții voștri curioși vor putea găsi gustarea sănătoasă preferată.

Pe site-ul nutrivita.ro dacă folosiți codul BJORG20, puteți beneficia de 20% reducere la gama pentru copii Bjorg-Micuții Curioși până pe 30 aprilie!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *