Gustarea preferată

După titlu, probabil, vă așteptați ca mai jos să citiți o rețetă. Ar putea fi o poveste în bucate din Palatul de Vanilie. De fapt, este un articol despre alte năzdrăvănii ale Prințesei noastre blonduțe. Gustarea preferată a Nataliei este pământul de la flori. E, oarecum, o glumă. Zic oarecum, pentru că îi place să se joace foarte mult cu pământul de la floare dar sunt foarte convinsă că o parte din el mai ajunge și în gură.

Într-una din camere avem o plantă, nu e de fapt chiar floare, un fel de palmier de apartament. Dacă stau să mă gândesc bine,  o monstruozitate un pic, dar așa am cumpărat apartamentul. Planta asta a fost inclusă în preț. Nu ne-a venit să renunțăm la ea. Până ieri, când soțul meu a cedat.

După ce a descoperit mersul de-a bușilea și apoi că sprijindu-se de ceva, hop, se poate ridica, a descoperit și ce mișto e să te joci cu pământul de la flori. Am zis să îl ascundem cumva și am cărat pietre de pe malul unei ape și am pus peste el. Mai mișto pentru ea. Treasure hunters🙂.  Ne-am gândit că se va plictisi, că va renunța, dar pasiunea ei a crescut de la zi la zi iar singura care s-a plictisit am fost eu: de măturat pământ.

Ieri după ce i-am făcut duș, am schimbat-o pentru somn, într-o clipă s-a strecurat la plantă și tot într-o clipă arăta ca un miner. “Băi gata, eu o scot”. Și s-a ținut de cuvânt. Și, m-am convins și eu. Am tot folosit scuza că e bine să aibă în casă un colț de natură, am citit eu undeva, dar parcă s-a cam unit destul cu natura asta din ol, așa că, plantă, floare, ce ai fi tu, la revedere.

Sursa foto: www. pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *