În sfârșit, o primăvară frumoasă!

A venit, odată, primăvara. În sfârșit e soare și putem să ne spunem: o primăvară frumoasă! Astăzi este și 8 martie, al treilea de când sunt mamă. În primul an, era în burtică. Îmi aduc aminte că abia fusesem la primul control, totul era în regulă și noi foarte fericiți. Anul trecut era foarte mică. Avea 4 luni. Ne-am plimbat și am mâncat (eu) multeee bomboane, primite de la o prietenă din Germania. Anul ăsta e un pic mai mare, are un an și patru luni. O să ne plimbăm, dacă tot e frumos afară și … fără bomboane că nu am.

8 martie de-a lungul timpului a însemnat:

– când eram mică momentul acela când îi pregăteam mamei tot felul de desene, felicitări, poze cu floricele, fața mea zâmbitoare și un mesaj de dragoste și prețuire. Le păstra pe toate într-o cutie. Când am mai crescut, eu și sora mea ne uitam peste ele și ne amuzam teribil de operele noastre. Sunt cele mai frumoase amintiri legate de această zi, poate, pentru că făceam lucruri atât de simple, cu atâta dragoste.

– când am mai crescut un pic, atât cât să renunț la făcut felicitări și să le înlocuiesc cu flori, era o zi foarte faină, mai ales dacă pica în timpul săptămânii pentru că era mai relaxant la școala.

– când am crescut mare, de tot, era momentul în care primeam și eu flori. Nu îmi aduc aminte să fi făcut ceva deosebit, vreodată. Nu am ieșit niciodată, în gașca, cu fetele. Sunt aia nasoală care nu ieșea la chestii din astea, nici când se organiza la serviciu. Nu îmi place, nu sunt genul meu. În general nu prea îmi place să ies la restaurant. Îmi place foarte mult să ies, dar la plimbare pur și simplu, la aer. 8 martie îmi place pentru că primesc flori. Și începe primăvara. Cam atât.

– acum de când sunt mamă e cam la fel, ca la punctul de mai sus. Îmi place pentru că primesc flori. Și că se face frumos afară. Probabil, când va mai crește Natalia, voi primi și eu felicitări și desene. Anul acesta mama mea a făcut în numele ei o rama foto din hârtie în formă de 8. Cumva, mi-a oferit primul ei cadou. Peste ani, sper ca această zi să o facă să viseze frumos la copilărie, la mama, să primească flori, să se bucure că e primăvară.

Sursa foto: www.pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *