An nou minunat! Să vă puneți dorințe și să nu uitați de ele!

Natalia iubește păsările și când va fi mare vrea să se facă cercetător de păsări. Nu știu de unde pasiunea asta. Pur și simplu. Până acum voia să se facă Elsa sau Zâna Măseluță. Și într-o zi a zis că iubește păsările și penele, și gata, se face cercetător. O să le studieze cum zboară și penele lor colorate.

Știu, mai e drum lung până acolo, dar rolul meu este să visez alături de ea și să o încurajez. Chiar dacă este o pasiune pentru totdeauna sau doar pentru un moment.

Am întrebat-o de multe ori de ce îi plac păsările. Pentru că sunt drăguțe, spune ea. Cântă frumos, au o față frumoasă, zboară, au pene colorate.

Acum două zile, nu știu ce mi-a venit, și am întrebat-o dacă îi plac mai mult păsările, decât oamenii. Și mi-a răspuns că da. Oamenii sunt ciudați câteodată și au o față cam urâtă, acesta a fost răspunsul ei.

M-am gândit că e un articol bun pentru final de an. Așa că vă urez să vă uitați la sufletul vostru și la fața voastră mai des. Fiți mai puțin ciudați și mai frumoși. Și în rest sănătoși!

Să vă puneți dorințe și să vă țineți de ele!

Să visați. Să sperați. Să zâmbiți mai des. Să aveți gânduri bune și oameni faini în jur.

Să faceți mai mult ce vă place și cât mai puțin din lucrurile care încep cu ”trebuie”.

Mai spuneți și nu. Dați-vă timp.

Să aveți un an minunat! La mulți ani!

 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *