Primul Paște acasă

Este primul Paște pe care îl facem acasă la noi, doar noi trei. Primul Paște în care nu merg la mama. Primul Paște în care nu ne întâlnim cu nimeni. Primul Paște în care nu merg la biserica din deal, la slujba de Înviere. Primul Paște în care ne vom auzi și vedea doar pe telefon. E primul altfel de Paște, la fel ca pentru voi toți. Dar poate fi primul Paște cel mai liniștit, în care avem timp să ne gândim la noi, la cum suntem, la ce ne dorim. Primul Paște în care ne rugăm și vorbim cu Dumnezeu. Primul Paște în care aprindem Lumina din suflet pentru a fi mai buni și a trăi mai frumos.

Mergeam în fiecare an acasă de sărbători pentru că așa mi se părea normal. Nu mai știu dacă și cât mă bucuram. Era pur și simplu firesc. Acum știu sigur că următoarea dată când ne vom revedea chiar ne vom bucura. Acum știu sigur că următoarele sărbători și la fiecare Paște de acum înainte chiar vom fi fericiți că suntem împreună. Așa cum suntem, cu bune și cu rele.

Important este ca acum să ieșim din povestea asta sănătoși. Eu vreau să sper că și mai buni. Că ne vom aprecia mai mult, că ne vom bucura mai mult de viață pur și simplu, că ne vom bucura și de lucrurile simple. Eu sper să  fim mai bucuroși de orice plimbare. De o floare. De soare sau stropii de ploaia după zile toride.

Vă doresc să aveți un Paște binecuvântat. Deschideți-vă inima și sufletele doar pentru bunătate. Păstrați aprinsă Lumina în suflete. Să aveți pace în minte. Să fiți sănătoși și să rămaneți așa, ca să ne reîntâlnim la un moment dat fericiți cu toții.

”Acum dar rămîn aceste trei:credinţa, nădejdea şi dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.” (1 Corinteni 13:13)

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *