Îți mulțumesc …

Îți mulțumesc … ție, pentru că mă citești. Știu că de obicei scriam mai multe articole despre noi și tu așteptai să citești despre aventurile noastre.

În luna martie am scris mai multe articole pentru SuperBlog, știți concursul acela de blogging creativ, și mai puține articole despre noi, din lipsă de timp. Și cu toate acestea, le-ați deschis și citit. Și vă mulțumesc. Chiar dacă nu sunt aceleași povești cu care v-am obișnuit, tot eu scriu articolele. Și mă străduiesc să nu fie doar niște advertoriale. Le scriu tot ca pe niște povești despre mine și Natalia. Ce ne-am dori, ce mi-ar plăcea, ce am descoperit interesant.

Încerc să mă pliez pe cerințele concursului, dar să nu uit de stilul meu și al blogului mei. Mă străduiesc cât pot. Nu mai durează mult și se încheie concursul. Pe 18 aprilie e gata și voi reveni doar la povești despre noi.

Mă bucur că îmi citești și aceste articole. Să știi că muncesc mult la ele și mă inspir tot din viața noastră. Să știi că le scriu pentru că mă ajută să îmi cresc blogul acesta la care țin. Să știi că le scriu ca să mai învăț câte ceva, să adun tot mai mulți cititor și chiar să mai și câștig câte ceva din pasiunea mea. Uite, în luna martie, după mult timp, am câștigat bani din două advertoriale postate pe blog. Din scrisul mei și datorită ție că ai intrat și citit.

De asta mai scriu și astfel de articole. Dar să știi că atunci când le scriu mă inspir tot din viața mea. Nici un articol nu e o poveste inventată, este o poveste reală, despre ce am făcut sau despre ce aș face.

Mai este un pic și gata … o să scriu mai mult despre noi. Mai ai un pic de răbdare. Mai intră și citește. Descoperă să vezi cum scriu și într-un concurs. Cum scriu advertoriale. Despre ce scriu.

… oricum, îți mulțumesc!

 

2 comments

  • Mona spune:

    Mie îmi place să-ți citesc și articolele din competiție! Tare mă bucur că te-am descoperit!

    • Otilia spune:

      Mulțumesc din suflet. Mă bucur că îți plac poveștile mele. Cred că și acesta este un avantaj SuperBlog: faptul că ne descoperim unii pe alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *