De astăzi într-o săptămână: SuperBlog 2019

Mai este fix o săptămână până începe toamna SuperBlog 2019. Pe 1 octombrie se lansează prima probă din cea mai interesantă și creativă competiție a bloggerilor. V-am povestit și toamna trecută în articolul de înscriere despre ce înseamnă acest concurs pentru mine. Tocmai de aceea, chiar dacă am o perioadă aglomerată și sunt și eu în procesul de acomodare fără copil non-stop, nu pot să stau departe. Și asta pentru că SuperBlog înseamnă creativitate, competiție cu tine, în primul rând, o metodă foarte bună de a-ți exersa scrisul, de a-ți crea o rutină de scris, de a depăși limita aceea: ”eu nu pot scrie despre asta”. Cunoști oameni faini, care îți pot deveni prieteni și uite așa, ajungi ca mine, chiar dacă nu știi cum jonglezi cu timpul, să te înscrii.

SuperBlog este cea mai lungă competiție de blogging creativ. Toamna aceasta este cea de a 19-a ediție. Eu am participat pentru prima dată în 2012. Timp de două luni trebuie să scrii articole pe diverse teme și evident, cele mai bune sunt premiate. Poți participa la toate probele sau doar la cele care îți fac cu ochiul.

Este interesant să scrii astăzi despre haine, peste două zile despre călătorii și peste alte două zile despre cosmetice. Și tot așa, din octombrie, până în decembrie. Temele propuse de sponsori sunt diverse, cele mai multe te scot din zona de confort. Și acesta este tot farmecul. Sunt foarte mari șanse să câștigi exact la probele pe care le credeai cele mai grele sau despre care gândeai că nu ai nimic în comun. Anul trecut, la competiția din toamnă, am câștigat un voucher de 500 ron la un articol despre mașini, iar eu nu am nici măcar carnet. Dar se pare că am avut un pic de creativitate. 🙂 Căci asta este punctată.

Evident că sunt și momente în care te superi în urma notei primite. Ai impresia că articolul câștigător nu este mai bun ca al tău și tot așa. Dar și de aici înveți că niciodată nu poți fi pe placul tuturor.

Apropo de premii, poți câștiga bani, produse sau vouchere, iar cei care participă la toate probele, în funcție de locul ocupat în clasament, pot câștiga premii suplimentare.

Cel mai așteptat moment este Gala, când participanții se întâlnesc după două luni de scris. Atunci îți dai seama că SuperBlog nu este doar despre premii, astea vin și pleacă, este o comunitate, o experiență, o școală bună de scris.

Dacă ai și tu un blog poți încerca o toamnă SuperBlog. Sigur va fi palpitant. Intri pe site-ul competiției: super-blog.eu și apeși cu încredere pe butonul de ”Înscriere”.

Nu am nici un plan pentru toamna aceasta. Sper să scriu la cât mai multe probe și să am inspirație. Vreau doar să mă bucur de scris, de competiție și cam atât. 🙂

Mult succes tuturor!

 

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *