Tu ce personalitate de băutor de cafea ai?

Neagră, aromată, amară, slabă, dulce, lungă, cu lapte, scurtă, cappuccino, cu ciocolată, cu scorțișoară, fierbinte, călduță, cu spumă, simplă, în cană mică, în cana preferată – există câte un tip de cafea pentru fiecare dintre noi. Este una dintre cele mai îndrăgite băuturi. Cred că și cei care nu beau cafea, iubesc măcar aroma ei, care se răspândește în jur. Cafeaua este pentru dimineți care încep prea devreme, pentru o pauză la prânz, ca să îți aduni gândurile și forțele, pentru drum lung, pentru curaj înaintea unui examen, pentru revederile cu prietenii, pentru a citi o carte bună până la ultima pagină. Fiecare avem ritualul nostru și cafeaua preferată.  Iar asta ne poate spune câte ceva despre personalitatea noastră de băutor de cafea.

Există mai multe varietăți de cafele, exact ca tipurile de personalitate. Dar exact aceste diferențe fac tot farmecul.

(Sursă foto: magNET.ro)

A. Espresso: dacă alegi acest tip de cafea, clar ești genul de persoană care crede că esențele tari stau într-o ceașcă mică și o cafea tare. 🙂 S-ar putea să crezi foarte tare în motto-ul: ”Time is money”. Așadar, nu ai timp de pierdut. Tu trebuie să bei o cafea repede, să îți iei doza necesară de energie. Cred că ești mereu pe fugă, tocmai de aceea și bateriile ți se descarcă repede și ai nevoie de o cafea tare. Este o cafea pretențioasă, nu se face oricum, ai nevoie de un aparat de calitate. Deci, clar ești genul prea sărac pentru lucruri ieftine. Te crezi special, deci ai nevoie de o cafea pe măsură. Îți place să fii lider. Sau măcar țintești spre asta. Recunoști un espresso bun în primele secunde. La fel ca și în cazul oamenilor. Tocmai de aceea ai puțin prieteni, dar buni. De cele mai multe ori bei cafeaua singur. De fapt, tu vrei să îi aloci cafelei atenția cuvenită.

B. Cafeaua neagră: iubești cafeaua dintotdeauna. O bei cu lapte sau simplă. Mai dulce sau amară, depinde de zi. Câteodată cu o pudră ușoară de ciocolată sau scorțișoară, când îți este dor de Crăciun. O bei și singur, și cu prietenii. Ai multe amintiri la o cană de cafea. Acum zâmbești, nu-i așa? E posibil chiar să ai și poze-n telefon cu o ceașcă de cafea. Eventual cu o vedere frumoasă în spate. Apropo de cană, ai una preferată, în care cafeaua parcă e mai gustoasă. Tu bei cafea și dimineața, și la prânz. De fapt, tu ești genul acela de persoană care crede că timpul este relativ, deci nu poate fi folosit ca scuză pentru a refuza o cafea. Viața ar fi cam pustie fără cafea, nu-i așa? Cred că acesta ar fi un fel de motto pentru tine.

C. Cappuccino: ești genul de persoană care găsește ceva frumos în orice. Iubești fiecare anotimp. Tu ai un suflet de copil. Ai impresia că doar oamenii serioși beau cafea. Cappuccino este interesant. Este așa, pentru oameni speciali. Romantici, interesanți, boemi, misterioși. Ai deja multă energie, așa că nu ai neapărat nevoie în plus de la cafea. Îți place că are miros de cafea și gust de ceva dulce. Îți place să te uiți pe geam când bei cappuccino. Ai cel mai bun espressor care ajustează cantitatea de cafea și lapte perfect, ca să te bucuri de o aromă minunată de fiecare dată. Îți place să citești și să te uiți la filme cu happy-end.  Zâmbește, viața-i delicioasă, ca un cappuccino bun, ar fi gândul după care te ghidezi în viață.

Tu ce personalitate de băutor de cafea ai?

Eu sunt mai degrabă B. Ador cafeaua neagră. Câteodată o beau dulce, alteori cu lapte, uneori simplă. Fiecare dimineață cu aroma ei. 🙂 Îmi place de când am gustat-o prima dată. A fost un fel de dragoste la prima degustare. Am și unele influențe de la C. Mi-e greu câteodată să refuz un cappuccino.

Indiferent ce personalitate de băutor de cafea ai avea, există un espressor automat Philips pentru toți.  Indiferent că iubim espresso, cafeaua neagră sau cappuccino, drumurile noastre se întâlnesc datorită acestui espressor. Îți propun un joc, ca să înțelegi și mai bine ce vreau să spun. A, B sau C, care este drumul corect către o cafea aromată preparată de espressorul Philips?

(Sursă foto: arhivă personală)

Dacă rezolvi jocul, o să vezi că la un moment dat drumurile se unesc, și indiferent ce tip de sortiment de cafea preferi, indiferent ce personalitate ai, putem sta la aceeași masă, savurând cafeaua preferată, preparată la un singur aparat.

(Sursă foto: magNET.ro)

Espressorul Philips prepară trei tipuri gustoase și aromate de cafea din boabe proaspete. Totul personalizat la o atingere de buton. Espresso, cafea sau cappuccino, selectezi ușor tipul de cafea dorit datorită afișajului tactil intuitiv. Iar pentru răsfățul suprem poți să îți completezi cafeaua aleasă de tine cu o spumă de lapte fină cu LatteGOAcest sistem amestecă laptele cu aer la viteză mare în camera de spumare rotundă, apoi adaugă în ceașcă un strat cremos de spumă de lapte, la temperatura potrivită. Cred că indiferent ce tip de personalitate ai, să începi cu așa răsfăț o zi, sigur îți va da energia pozitivă de care ai nevoie. Pe fugă sau în tihnă, cu ochii pe geam, într-o carte, în telefon sau în cei ai persoanei iubite, să savurezi o cafea bună, cu o spumă de lapte cremoasă și fină, să te murdărești ușor la gură și să zâmbești apoi… e pentru orice tip de personalitate. 🙂

(Sursă foto: magNET.ro)

Aparatul extrage aroma inteligent, astfel încât fiecare tip de cafea să aibă o aromă echilibrată. Datorită funcției My Coffee Choice poți ajusta intensitatea aromei și cantitatea de băutură. Poți alege din trei setări diferite pentru a se potrivi preferințelor tale. Aparatul memorează setările și astfel te vei bucura în fiecare zi de aceeași cafea și aromă.

(Sursă foto: logo magNET.ro)

Cred că indiferent de personalitate, iubim să facem cumpărături on-line. Acest espressor Philips poate fi comandat de pe magazinul online magNET.ro.

Dacă ești tipul A de personalitate, cel care care preferă espresso și crede că ”Time is money”, cred că este important să știi că aparatul are filtru de apă Aqua Clean. Asta înseamnă că poți prepara până la 5000 de cești de cafea fără detartrare. Acest filtru, o inovație brevetată Philips, îți garantează că vei profita la maximum de acest espressor. Vei beneficia de apă curată și purificată pentru multe, multe, multe căni de cafea. Timp și bani economisiți. Tu trebuie doar să apeși pe buton.

Dacă ești tipul B de personalitate, cel care crede că viața ar fi cam pustie fără cafea, cred că ar trebui să știi că acest espressor are o râșniță ceramică durabilă, ce poate fi reglată în 12 trepte. Astfel, poți să transformi boabele de cafea în orice dorești, de la pudră ultrafină, la cafea grunjoasă. Poți savura cafea aromată proaspătă pentru cel puțin 20.000 de cești, asta pentru că rășnițele sunt extrem de dure și precise. Și cred că este important să știi și de funcția Aroma Seal, care protejează boabele de cafea și le păstrează aroma timp îndelungat.

Dacă ești tipul C de personalitate, care crede că viața este delicioasă și trebuie să zâmbești, ei bine, păstrează-ți zâmbetul larg. Cu sistemul LatteGo te vei bucura de cel mai bun cappuccino de acum înainte și o să îți rămână și mult timp pentru citit sau filme. Aparatul se curăță ușor. Unitatea de preparare este detașabilă și permite curățarea prin simpla clătire la robinet, iar sistemul LatteGo este format din două piese, fără tuburi, ușor de spălat la robinet sau chiar la mașina de spălat vase.

Deci, un espresso, o cafea neagră sau un cappuccino? Ce preferi?

Articol scris pentru SuperBlog 2019.

Sursă foto principal: Pexels.com

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

11 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *