Rochii elegante de ocazie. Cum alegem ținuta potrivită?

Suntem la începutul lunii februarie și în mai puțin de patru luni intrăm în sezonul nunților, așa că vă invit să vorbim despre rochii elegante de ocazie. Primele întrebări, care ne trec prin minte, când vorbim despre rochii elegante sunt: să fie lungă, scurtă sau midi? Colorată sau neagră? Clasică sau ieșită din tipare? Din ce material? Simplă? Cu dantelă? Cu paiete? După ce ne creionăm un model, vine întrebarea de unde o achiziționăm? De curând, am descoperit site-ul belladiva.org care propune modele de rochii elegante de ocazie, și recomandări când vine vorba de alegerea unei ținute.

 

Eu sunt adepta pieselor negre și fan little black dress. Tu poate adori rochiile lungi, romantice, ori te gândești la o rochie cu paiete. Fiecare cu stilul său și nu există bun sau rău. Important este ca ținuta să ne vină bină și să ne simțim confortabil cu ce purtăm, mai ales că asta se vede.

Singura regulă când vine vorba de nuntă este să nu îmbrăcăm alb ori derivate: ecru, crem, soft white. Toate femeile știu asta. Codul vestimentar, dar și tradiția, impun să nu facem concurență vestimentară miresei. În rest, în funcție de stilul nostru, de preferințe, putem alege o rochie care să ne vină bine, în care să ne simțim elegante și deosebite.

Nu aș vrea să sune ca un sfat, dar căutările unei rochii elegante de ocazie ar trebui să înceapă plecând de la: ”fiți voi înșivă.”

Pe site-ul belladiva.org o să găsiți multe recomandări despre ce ținute de ocazie sunt în trend, cum să alegeți ținuta potrivită, în care să vă simțiți bine și să fiți și la modă. Mai mult, veți găsi foarte multe modele, din care puteți alege o rochie care să vă vină perfect.

Dacă anul acesta vă pregătiți pentru nunta copiilor, pe site veți găsi multe modele foarte frumoase de rochii de soacră.

Sigur o să găsiți un model care să vă inspire și să fie potrivit stilului vostru. Iar dacă vă hotărâți greu, recomandările de pe belladiva.org o să vă ajute să vă decideți mai ușor.

Dacă veți fi soacră mică sau soacră mare, trebuie să căutați o ținută elegantă, deosebită, pentru una din cele mai frumoase și importante zile din viața copiilor voștri. Și a voastră, bineînțeles.

Puteți alege o rochie clasică, neagră, dar este recomandat să vă îndreptați și spre culori vesele, mai ales că vorbim de un eveniment fericit. O rochie din dantelă, catifea sau una vaporoasă în culori calde, pot fi o alegere inspirată.

 

Mai știți ce scriam la început, când pornim să ne căutăm rochia elegantă potrivită? Să ținem cont de stilul nostru, să fim elegante, evident, dar noi înșine. Belladiva.org face și câteva recomandări de rochii elegante mărimi mari.

Veți găsi rochii care să vă pună în evidență, care se vor așeza bine și în care să vă simțiți elegante, uitând de scuza că vă găsiți greu ceva care să vă vină bine.

Recomandările legate de materialul din care să fie confecționată rochia, cum să o alegeți în funcție de ce parte a corpului vreți să puneți în evidență, ce model să alegeți pentru zi și pentru seară, o să vă dea un ajutor în plus.

Spor la căutat! Modelele propuse de belladiva.org sper să vă ajute să fiți cu un pas mai aproape de rochia elegantă perfectă, la care visați.

 

Sursă foto: belladiva.org

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *