Unde faci Revelionul când ai copii mici

Unde faci Revelionul când ai copii mici? Răspunsul este acasă sau ca să răspund mai în spiritul sărbătorilor, în tihna casei. Dar, am descoperit de când am devenit părinți, că acasă este cel mai potritvit loc pentru un Revelion reușit. Stai liniștit, fără presiuni sau măști. Oricum o mare parte din an este vorba despre asta, măcar în ultima zi să fie altfel. Stai cu familia ta sau cu cei mai dragi prieteni. 

A trebuit să devenim părinți că să ne prindem, într-un final, că Revelionul făcut acasă este varianta cea mai bună de a petrece noaptea dintre ani. Bine, acum cu un copil mic, nici nu prea avem variante. Dar, stați liniștiți, înainte de Natalia am testat și noi petreceri de Revelion prin alte locuri. Am renunțat și ne-am convins că e mai bine acasă. Mai aveam un pic și făceam topul Revelioanelor nereușite.

De departe, pe primele locuri, câștigând detașat, se află Revelioanele la restaurant.  Da, ați citit bine, e la plural, că unii nu învață după ce greșesc de două ori. Primul nostru Revelion împreună l-am făcut la restaurant. Ce să zic, eram chiar la început, cam timizi, soțul meu nici nu rupe ringul de dans, deci m-am bucurat tare când s-a terminat. A fost foarte aglomerat restaurantul, mâncarea multă și proastă. Anul următor am mai încercat o dată. De data asta muzica proastă, mâncarea foarte bună, dar cam puțină. Dimineața când am plecat spre casă, ne-am uitat unul la altul și am început să râdem, gândindu-ne la același lucru: alt Revelin ratat, hai mai repede acasă să mâncăm.

Revelionul acasă cu copii

De când este Natalia în viața noatră, mai precis acesta este al treilea ei Revelion, am descoperit liniștea. Am scăpat de presiunea unde facem Revelionul. Am scăpat de cei care se uită lung la noi când spuneam ”nicăieri, vrem să stăm acasă” . Înainte păream cam ciudați, acum normali. Mna, unde să faci Revelionul când ai copii mici?

Și acasă faci ce vrei și stai îmbrăcat cum vrei. Vrei să te îmbraci elegant, foarte bine. Vrei să stai în pijamale? Este la fel de bine. Te uiți la televizor, te uiți la un film, asculți muzică, dansezi, citești…, faci ce vrei și când ți-e somn, te culci liniștit. Mănânci cât vrei, ce vrei, când vrei, dacă vrei.

Acum cu Natalia ne jucăm cu ea până nu mai poate și se culcă, ne uităm la artificii, ne auzim cu cei dragi la telefon, la miezul nopții ne urăm una-alta și cam gata. Și este foarte bine așa.

De fapt, am stat și m-am gândit la asta, și să avem cu cine să o lăsăm, nu am vrea să petrecem Revelionul sau oricare alte sărbători fără ea. Nouă așa ne place, așa ne încărcăm de bucurie și energie pozitivă: din bucuria ei și timpul petrecut împreună. Puteți să spuneți că e doar o noapte, oricum nu știe prea multe, trebuie să faceți ceva și pentru voi. Stând cu ea, noi așa simțim că facem ceva pentru noi. Să stăm cu ea mult, să profităm de tot timpul acesta, care uite, chiar în noapte asta mai zboară un pic, să ne încărcăm sufletul cu atât de multe amintiri, care să ne țină ”de cald” pentru vremurile în care ea va decide să plece de Revelion de acasă. Va fi mare …

Până atunci ne distrăm acasă, noi trei sau cu cei din familie ori prieteni dragi. Așa, pe liniște și relaxare. Ce mod mai bun de a intra într-un nou an.

Dacă este să plecăm pe undeva, ne place după Revelion. După un Revelion liniștit acasă, putem începe anul cu o plimbare.

Cu o singură excepție am pleca de Revelion de acasă: Revelionul într-o țară exotică. Poate, când va fi Natalia mai mare. Până atunci mai strângem bani.

Pe voi unde vă prinde noapte dintre ani?

 

Sursă foto: www.pexels.com

4 comments

 • Un 2020 reușit draga mea! Și noi tot acasă, eu oricum cu mâna franjuri nu ma puteam duce și citind articolul tău mi am amintit ca ultimii 3-4 ani chiar au fost tare nereușite revelioanele.

  • Otilia spune:

   Un An Nou cu bine iti doresc! Multa sanatate, iubire si inspiratie. Sa ne citim cu bine! La multi ani, draga mea! Te imbratisez!

 • Diana spune:

  Chiar pare un revelion reușit 🙂 la mulți ani, draga mea ❤️

  • Otilia spune:

   Da, mai ales că Natalia este veselă, îi place să cânte și să danseze…, deci avem cine să întrețină atmosfera. La mulți ani și ție draga mea, An nou bun îți doresc și să ne citim cu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *