Povestea de la prânz – proiect online

Vreau să vă povestesc în acest articol despre un proiect online al Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” din Onești. Un proiect foarte drag (Povestea de la prânz),  pentru că are legătură cu poveștile și cu cei mici.

Pentru că poveștile pot fi citite oriunde și oricând, ne-am gândit ca în această perioadă să le citim copiilor din cărți, apoi să le postăm, în fiecare săptămână, la ora prânzului, când după atâta joacă, e timpul și pentru un pic de relaxare.

Citim din cărțile pe care le avem noi în bibliotecă și sperăm ca poveștile să ajungă la urechile multor copilași.

De obicei, în fiecare vară, la biblioteca din Onești aveau loc ”Atelierele Vacanței”. În anii trecuți, în perioada aceasta, biblioteca răsuna de copii. Cum nu mai putem să ne întâlnim acum, ne-am gândit cum să ajungem la copii. Și ne-am mutat în online, și le citim cu drag povești.

Am numit proiectul ”Povestea de la prânz” și am decis să vă povestesc despre el și pe blog pentru că mi-e drag și sper ca poveștile citite de noi să ajungă la cât mai mulți copii.

O să postez și aici poveștile în fiecare săptămână, cu gândul că o să vă bucurați tare de ele. Și voi cei mari, și cei mici.

Pentru că eu vin cu drag la muncă, pentru că îmi place ce fac, pentru că toți colegii mei sunt oameni faini și pasionați de munca lor, tare mi-ar plăcea, așa cum intrați aici și citiți ce scriu, din când în când să aruncați câte un ochi pe ce mai fac, alături de colegii mei și la muncă. Avem și în online proiecte faine. 🙂

Pagină Facebook: https://www.facebook.com/bibliotecarosetti/

Canal Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCK9v97ts38FWwVk5hgD7EIg

Puteți asculta poveștile și aici: https://soundcloud.com/bibliotecarosetti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *