Păzea Spring SuperBlog că vin … sau invers?

Nu știu exact dacă este păzea Spring SuperBlog că vin sau Otilia, păzea că vine Spring SuperBlog. Oricum ar fi, mă mănâncă degetele să scriu acest articol, care anunță participarea mea la concurs, din nou.

În decembrie, după ce am încheiat SuperBlog eram vitează și abia așteptam primăvara să mă înscriu la Spring SuperBlog. Iată că a venit și inițial am zis nu … nu am timp. Muncă, Natalia, casă, blog, pisică … pfff… nu o să mă descurc. Apoi m-am băgat în ședință. A fost una cu ușile închise și acum să vă spun concluziile.

Deci, nici anul trecut nu am avut timp, dar am reușit să termin și să fiu finalist. Deși am scris toate articolele în ultima zi, am luat note mari, peste 90. După ce am încheiat concursul m-am gândit să mă înscriu și în primăvară, să încerc să scriu mai din timp, să mă pot juca mai mult și mai relaxată cu ideiile, să văd dacă o să mă descurc mai bine și o să iau note mai mari.

Din decembrie și până acum programul mi s-a mai aglomerat. Așa că m-am gândit că nu are rost să mă înscriu. Probabil, fie nu o să am timp să scriu, fie o să scriu ca în toamnă, cu câteva ore înainte de deadline.

Și de aici urmează un dialog cu mine. O mamă, când nu are cu cine vorbi, vorbește și singură. 🙂

Așa, și? Asta mi-am zis eu, mie.

Trebuie să încerci. Dacă îți iese, bine. Dacă nu, nu. Măcar ai încercat.

Ahaaa, mda, dar mie nu îmi place să renunț. Aș suferi. Mi-aș spune, vai, uite, nu te descurci, și alte chestii de genul acesta.

Nu, nu îți vei mai spune nimic. Trebuie să fii mai relaxată. Și tu poți greși. Nu este nici o tragedie. Așa că te înscrii, dacă poți să pui în aplicare planul, îl pui. Dacă nu, știi măcar că ai încercat. Importantă e călătoria, nu neapărat destinația.

Bine … cum eu ascult de mine…iată… acesta este articolul de înscriere la Spring SuperBlog 2019.

Stați aproape … din 1 martie. 🙂

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *