Cărțile, poarta spre o lume magică

Fiecare carte este un bilet spre o nouă aventură. Cred că este foarte important să îi introducem în lumea cărților pe copii, încă de mici. Citindu-le copiilor, o lume magică se va deschide în fața lor. Dezvoltarea limbajului, a imaginației, timp de calitate petrecut împreună sunt doar câteva din avantajele cititului. În fiecare seară putem să ne plimbăm alături de copiii noștri în lumi minunate și fermecate, putem sta de vorbă cu plante și animale, putem să ”vizităm” tărâmuri fantastice, putem să ne facem noi prieteni, putem să visăm împreună.

Dacă aveți copii mai mari, pasionați de lectură și de cărțile de aventură, pline cu întâmplări, vreau să vă recomand seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne. Cu fiecare pagină citită copii au aripi tot mai mari cu care zboară  într-o lume minunată. Asa a făcut ca aceste cărți să fie atât de apreciate de copiii din lumea întreagă.

Cărțile sunt traduse și în limba română și le puteți comanda și de pe internet de pe site-ul de cărți beletristică: carti-beletristica.ro.

Personajele cărții sunt Jack și sora lui mai mică, Annie. Aceștia au o căsuță secretă, plină cu cărți, chiar într-un copac, cum altfel, decât fabulos. De fiecare dată când deschid câte o carte ei călătoresc în timp și spațiu. Fiecare carte din căsuța lor devine, astfel, un portal magic care îi plimbă dintr-o lume în alta. Au parte de numeroase aventuri și întâlnesc tot felul de creaturi. Uneori se întâmplă ca Jack și Annie să devină chiar ei personaje principale.

Cărțile din seria Portalul magic îi vor ajuta pe copii să își dezvolte imaginația și inteligența. Vor descoperi tot felul de lucruri care îi vor atrage și îi vor face să îndrăgească și mai mult cititul.

Cărțile din seria Portalul magic le găsiți online pe carti-beletristica.ro, la secțiunea cărți aventură.

Cred că fiecare copil va găsi în seria Portalul magic o carte pe care o va îndrăgi și care îl va face să viseze că ia și el parte la aventura vieții lui, învelită între două coperte.

”În comoara piraților” , de exemplu, cei doi frați Jack și Annie sunt transportați tocmai în vremea piraților. Aceștia ajung pe o insulă unde sunt luați prizonieri de fiorosul căpitan Oase. Dacă vor să fie eliberați, ei trebuie să găsească comoara ascunsă. Și de aici începe aventura. Oare cei doi frați vor găsi comoara ascunsă și vor fi eliberați de căpitanul Oase?

 

Alte cărți din seria Portalul magic pe care le puteți găsi sunt: Secretul Piramidei, Pericol în Arctica, Vrăjitorul din Era Glaciară sau Codul luptătorilor Ninja. 

Sper să le placă aceste cărți și copiii să pornească în aventuri minunate.

Sursă foto: carti-beletristica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *