O Honda CR-V Hybrid – pentru armonie în familie

Una, două, trei, patru genți, aaa…, să nu uit și ghiozdanul. Să luăm sandvisurile și mâncarea copilului. Apa, unde punem apa? Hai că încape aici! Ooo, nu, Natalia, îl iei numai pe Mickey, nu putem pleca cu toate jucăriile. Aici este posibil să cadă câteva lacrimi și să începem negocieri dure. Bine, fie, hai încă două. Și acum întrebare: cum le așezăm pe toate, ca să mai încăpem și noi?

Este un scenariu cunoscut la plecarea în vacanță, așa-i? Dacă sunt și doi copii, numai cu scaunele de mașină se umple bancheta din spate. Plus câteva jucării și nu mai spunem de bagaje, care se dublează. Și după ce ajungeți la destinație, vă dați seama că ați uitat ceva acasă. 🙂

Probabil că primul gând după ce reușiți să vă așezați în mașină, și voi, și bagajele, și copiii, și în sfârșit porniți la drum, este: ”avem nevoie de o mașină mai mare.”

Tocmai de aceea vă propun un joc de imaginație. Cum ar fi să plecați la drum și să fie armonie în familie? Cum ar fi să aveți o Honda CR-V Hybrid pentru o viață mai ușoară?

Și am putea rescrie așa începutul: una, două, trei, patru genți, e în regulă și ghiozdanul. Mașina are un spațiu flexibil și practic, și un portbagaj mare de 497 l. Avem unde să punem și apa, și sandvișurile pentru drum. Nu suntem stresați de întrebarea ”dar unde le punem?”, așa că sunt șanse mari să nu mai uităm nimic acum. Copilul alege ce jucării vrea să îl însoțească în călătorie. Poate lua câte vrea, e loc destul. După ce ați așezat toate bagajele, vă așezați copilul în scaunul de mașină și voi stați confortabil, chiar și la drum lung, datorită spațiului generos pentru picioare.

Dacă grijile tale sunt unde punem bagajele, unde punem copilul, unde punem jucăriile și primul lucru pe care îl povestești despre mașină este legat de spațiul generos și că ai putut să îți iei multe haine și toată trusa de machiaj, probabil soțul tău va povesti despre interiorul noului CR-V, care are detalii din piele și materiale de calitate. Sistemul climatic este cu două zone, scaunele au încălzire și pot fi reglate electronic în 12 puncte pentru șofer și 4 puncte pentru pasager. De asemenea, scaunele sunt rabatante printr-o singură mișcare și podeaua este plană pentru a facilita încărcarea.

Tu ești fericită că încăpeți bine cu toții și poți să îți lași scaunul pe spate fără întrebarea ”dar cum trag acest scaun?”, iar el e mândru de interiorul mașinii: modern și ergonomic.

Pe la kilometrul 20 deja ai învățat cântecelul, pe care îl cântă fără întrerupere copilul.  ”The big ship sail on the ally-ally – oh. The ally-ally-oh…”, cânți și tu, și vocea din capul tău. Dar, în continuare, toată lumea e fericită, pentru că CR-V Hybrid vine în ajutorul tău și face șofatul mai ușor. Are un sistem de afișare Head-up display, care proiectează informații esențiale în linia ta vizuală și nu trebuie să îți iei privirea de la drum. Datele complete legate de condus sunt afișate clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan.

Tu vrei să îți înveți copiii să respecte mediul, dacă vor să crească într-o lume mai puțin poluată. Alegi locuri unde să mergeți în vacanță, departe de forfota orașului. Mergeți să vă bucurați de natură și de frumusețea ei. Tu îi repeți ideea după care alegi următoarea ieșire în familie: ca un copil să iubească natura, trebuie mai întâi să o cunoască, iar el îți va spune că această mașină chiar aduce armonie în familia pentru că are tehnologia Honda Hybrid. Tu îi duci să cunoască natura, într-o mașină concepută pe ideea de a proteja natura și mediul.

Are un motor hibrid cu trei moduri de funcționare: Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive. Când sunteți în oraș și duceți copilul la grădiniță, folosiți puterea electrică acumulată în baterii. Practic, mașina merge cu motorul electric. Tocmai ați depășit o mașină. Acum s-a folosit modelul Hybrid Drive, adică motorul pe benzină și motorul electric lucrează împreună pentru o accelerare rapidă. Curând veți intra pe autostradă, atunci cel mai potrivit va fi modul de funcționare Engine Drive, atunci când motorul pe benzină angrenează direct roțile mașinii. Acest mod este indicat la viteze de croazieră menținută.

S-ar putea să vină întrebarea: ”unde încărcăm bateria, acum trebuie să căutăm un punct de încărcare.” Dar răspunsul este simplu și nu strică armonia din familie. Actul zilnic de conducere încarcă bateria cu fluxul de energie reglat automat. Fără conectare și fără a fi nevoie să căutați un stație de încărcare.

Punctul vostru comun când vine vorba de mașini este că vreți să le folosiți în siguranță. Să ajungeți cu bine împreună, de câte ori plecați la drum. Acesta este un lucru pe care îl aveți în comun și cu inginerii Honda, pentru care siguranța reprezintă o trăsătură aparte.

Cu acest model Honda experiența de conducere este mai puțin stresantă și ai un sentiment de siguranță, mai ales când ai toată familia alături. Honda CR-V Hybrid are un sistem care detectează dacă autovehiculul este în pericol de a părăsi carosabilul și aplică corecturi subtile pentru a-l meține pe banda sa de circulație. În anumite condiții poate chiar aplica frâna. Pentru momentele în care conduceți pe autostradă, foarte util este sistemul de menținere a benzii de circulație. Iar pentru fiecare zi de condus, sistemul de frânare dacă o coliziune cu un vehicul sau cu un pieton este iminentă va reduce viteza. De asemenea, are un sistem care poate detecta la viteze mai mari dacă un vehicul aflat pe o bandă adiacentă intenționează să treacă brusc în fața autovehicului vostru.

Pe lângă toate aceste mașina mai are un sistem de avertizare a unghiului mort, un sistem de monitorizare a traficului adiacent la mersul cu spatele, un sistem de recunoaștere a semnelor de circulație și un sistem de avertizare părăsire bandă de circulație.

Oricât de mult s-ar pricepe unul din voi la mașini și altul mai puțin, când spui siguranță, acesta este un cuvânt universal și dorința fiecărei familii pentru membrii ei.

Tu îi faci selfie cu copiii, iar el pozează mașina, care are linii fluide și sofisticate, de la aripile robuste ale roților și până la capota frumos sculptată. Designul are scopul de a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică.

Când vă întâlniți cu prietenii, tu vorbești despre ce ați vizitat în vacanță, el despre cum a ajuns la destinație. Cum să conduci un hibrid este la fel ca o mașină obișnuită și trecerea între modurile de condus este insesizabilă. Tu le arați poze din vacanță, iar el povestește despre motorul de 184 CP și despre ofertele Honda.

Dar cel mai important este că toată lumea e fericită și această mașină are ceva pentru toată familia, astfel încât toți să fie mulțumiți.

Indiferent că mergeți la serviciu, să duceți copiii la școală sau la grădiniță, că mergeți la cumpărături, în excursii sau vacanțe, mașina oferă de fiecare dată experiențe de condus sigure și relaxante, pentru armonie în familie. Copiii pot să își ia câte jucării vor, mama știe că merge cu o mașină sigură pentru familia ei, iar tatăl se bucură de o mașină cu un design spectaculos, de confort, spațiu, ergonomie și tehnologie.

Sper că v-a plăcut jocul meu de imaginație și a fost la fel de plăcut precum condusul unei Honda CR-V Hybrid. 🙂

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Articol scris pentru SuperBlog 2019.

Sursă foto:website Honda: hondatrading.ro

 

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *