O fereastră cu vedere direct la stele

Mansardele sunt locurile acelea din casă care te duc cu gândul la copilărie și povești. Au un farmec aparte. E locul unde poți aduna și depăna amintiri. E locul cu ferestre cu vedere direct la stele. Luminițele acelea de pe cer care pâlpâie și de care agățăm vise. Tocmai pentru că au un farmec aparte, ar fi și păcat să nu amenajăm o mansardă, astfel încât să ne bucurăm din plin de ea. Să fie locul drag în care petrecem timp cu plăcere.

Tot farmecul unei mansarde este dat de ferestrele acelea ușor aplecate prin care ne bucurăm de lumină, de aer și de cerul înstelat. Când vine vorba de amenajarea unei mansarde, ferestrele din acoperiș trebuie alese cu mare atenție. Că să ne bucurăm de lumină, dar ca să obținem și un confort termic care să ne facă mansarda primitoare, cea mai bună alegere sunt ferestrele de mansardă VELUX. 

Să stai în pat și să te uiți pe fereastră la stele. Să numeri picăturile de ploaie și să aștepți curcubeul. Să te uiți cum cade lumina pe cartea pe care acum o citești. Să simți adierea vântului care aduce un parfum ușor de iasomie. Acestea sunt poveștile care transformă mansardele în locuri pentru suflet. Și toate poveștile acestea sunt construite în jurul unei ferestre. Închisă sau deschisă. Ziua sau noaptea.

De aceea trebuie să fie de calitate. Pentru a vă bucura de ferestre de mansardă care să vă ofere maximum de confort, vă recomand ferestrele VELUX cu acționare electrică, modelul GCL INTEGRA sau GGU INTEGRA.

 

Ferestrele de mansardă VELUX electrice, model INTEGRA sunt produse din Gama Premium, destinate celor care își doresc un maxim de confort și siguranță. Acționarea ferestrelor de mansardă VELUX cu motor electric se face cu ajutorul tabletei KLR 200, care vă oferă posibilitatea de a programa deschiderea și închiderea ferestrelor și a accesoriilor la intervalele de timp dorite.

Ferestrele au un senzor de ploaie preinstalat din fabrică, care asigură închiderea ferestrelor încă de la primii stropi de ploaie. În plus, sunt dotate cu garnitură suplimentară, geam model 60 și sistem de izolare ThermoTechnology, ceea ce oferă ferestrelor VELUX din seria INTEGRA o izolație termico-fonică foarte bună.

Geamul model 60 reduce zgomotul făcut de ploaie. Astfel, petrecerea timpului într-o mansardă se transformă în ceva plăcut indiferent de vreme sau anotimp.

Ferestrele dispun și de un filtru pentru praf și insecte, integrat în mânerul de la partea superioară. Curățarea acestui filtru se realizează ușor, prin spălare cu apă călduță. Curățarea filtrelor ar trebui făcută odată la 2-3 ani.

Ferestre VELUX cu acționare electrică pentru orice fel de mansardă

Ferestrele VELUX cu acționare electrică sunt potrivite pentru orice fel de mansardă. Dacă vorbim de o mansardă cu umiditatea ridicată este recomandat să achiziționați varianta GGU INTEGRA. Este o fereastră de lemn cu protecție de poliuretan alb. Acesta este un material foarte rezistent la acțiunile razelor UV și protejează fereastra un timp îndelungat.

Pentru că sunt de calitate, toate ferestrele de mansardă VELUX, cu protecție de poliuretan, beneficiază de 15 ani garanție.

Dacă vă bucurați deja de o mansardă amenajată și doriți doar să schimbați ferestrele, este recomandat să alegeți varianta cu motor solar.

Toate produsele electrice și solare VELUX sunt compatibile io-home-control®.

Dacă nu optați pentru ferestre VELUX cu acționare electrică, puteți alege orice alt model, cum ar fi ferestre cu 3 foi de sticlă sau din gama Standard Plus. Indiferent de alegere, toate tipurile de ferestre VELUX sunt de calitate superioară.

Pentru ferestre sunt recomandate și rulourile VELUX, împotriva căldurii.

Sper că v-am convins că este important să alegeți o fereastră de calitate pentru mansardă și aceste recomandări să vă ajute.

Să faceți din mansarde locuri de poveste și să montați ferestre de calitate cu vedere direct spre stele. 🙂

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *