Nu știu exact despre ce am vrut să scriu: să mă plâng sau să mă laud

Tocmai am terminat de făcut curat. Dacă vă arăt o poză, este posibil să mă întrebați dacă sunt sigură. Sau dacă mi-e bine. Ori dacă de la oboseală am început să nu îmi mai aduc bine aminte ce fac. Așa e și la voi? Eu așez jucăriile să pot da cu aspiratorul, ea în urma mea vine și le ”reașează”. Ea este genul acela, are ordine în dezordine. Să recunosc? Cam seamănă cu mine.

Dar acum că și eu sunt mamă, o înțeleg pe mama când era exasperată de câte ori vedea cum îmi las hainele aiurea. Acum că eu sunt cea care trebuie să facă curat … pfff… după cum citiți, mă plâng aici. Nici nu se vede. Pare o muncă în zadar, dar necesară totuși.

Iar mama exasperată de mai sus, este acum la noi. Pam-pam. De asta după ce am făcut curat, mi-am pus un pahar de vin și m-am apucat de scris.

Natalia e foarte fericită. Vrea să stea doar cu ea și noi chiar nu ne împotrivim deloc. A vrut să mănânce cu ea, să se joace cu ea, să stea cu ea cât face baie și acum tot cu ea este, o aleargă prin casă. Noi stăm. 🙂

Mâine avem și o petrecere. Deci mai și ieșim, doar noi doi. Ce ne putem dori mai mult?

Tatăl ei se tot miră: ”parcă nici nu avem copil, ce liniștiți stăm”.

Eu completez: ”la vară cred că o trimitem în vacanță la bunica ei”.

Nu știu exact despre ce am vrut să fie articolul acesta. Să mă plâng că fac curat degeaba, sau să mă laud că acum stau și eu relaxată că e mama la noi? În fine, să spunem că e un articol relaxant, de vineri seara.

Weekend fain! Că pe noi v-am spus ce ne așteaptă. Petrecere! 🙂

 

Sursă foto: Pexels.com

 

 

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *