Lumânări de botez personalizate pentru cel mai important eveniment din viața copilului (P)

Botezul este unul din cele mai frumoase și emoționante eveniment din viața unei familii. Este celebrarea unui miracol, pe care l-ați așteptat cu emoție. Vă aduceți aminte cum lună de lună ați așteptat marea întâlnire. Și iată, bebelușul este lângă voi și trebuie să vă pregătiți pentru primul lui eveniment important: Taina Botezului.

Botezul este Taina prin care cel ce se botează se curățește de păcatul strămoșesc și de toate păcatele făcute până la botez. Se naște la o viață spirituală nouă și devine membru al trupului Domnului. Din toate ceremoniile religioase, Botezul mi se pare cea mai frumoasă slujbă și cea mai emoționantă.

Când a fost botezată Natalia am avut foarte mari emoții și am ascultat slujba cu lacrimi în ochi. Zilele trecute a fost botezată una din nepoțelele noastre. Ne-am bucurat și emoționat pe parcursul slujbei. Acum trei ani am fost și nași. Am botezat o altă nepoată de-a nostră, care ne-a devenit și finuță. Este și mai emoționant ca nași. Să ții copilul, să spui Crezul, să devii în fața Domnului părintele spiritual. Să îți asumi că vei avea grijă de el și îl vei iubi.

Pe lângă valoarea spirituală a acestui moment, un botez poate da și multe bătăi de cap părinților și chiar nașilor. Ce trebuie să cumperi, de unde trebuie să cumperi, ce temă să aibă petrecerea de botez și așa mai departe.

Pentru că am trecut prin asta și ca nași, și ca părinți, sfatul meu este, ca să vă bucurați de momentul minunat, să apelați la cineva cu experiență, care vă poate ajuta. De exemplu, pe site-ul cris-mag.ro găsiți tot ce aveți nevoie pentru un botez reușit.

Găsiți pe site-ul lor trusouri de botez personalizate, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, și chiar trusouri de botez tradiționale. Mai găsiți rochițe de botez, cadouri pentru nași, pernuțe decorative și prima jucărie pentru bebeluș. Produsele sunt hand-made, de calitate și le puteți comanda on-line. Studiați site-ul, alegeți ce doriți, puteți cere sfaturi și opinii, produsele vin acasă înainte de botez, și nu mai rămâne decât să vă bucurați de moment, ca nași și părinți.

Foarte importantă este și lumănârea de botez. Mai ales că aceasta rămâne o amintire frumoasă pentru copil, din ziua în care a devenit creștin.

Pe site-ul cris-mag.ro găsiți o gamă variată de lumânări de botez, personalizate, cu poză, cu jucărie, cu flori, cu dantelă, broderii sau inimioare.

Lumânările de botez de la Atelierele Cris sunt realizate la comandă și personalizate gratuit. Împreună puteți alege accesoriile, decorațiunile, broderia, astfel încât lumânarea să fie unică și specială pentru botezul copilului.

Dacă petrecerea de botez este organizată după o tematică anume și lumânarea poate fi realizată astfel încât să se încadreze în temă.

Lumânările de la cris-mag.ro sunt realizate dintr-o parafină de calitate superioară, astfel că vor avea aceleași caracteristici indiferent de temperatură.

 

 

Pentru lumânarea de botez puteți alege din următoarea gamă de decorațiuni:

– jucării de pluș cu personaje nostime sau din desene animate;

– inimioare personalizate;

– ceramică tradițională pentru lumânările tradiționale;

– modele de broderii de inspirație tradițională;

– dantele și alte decorațiuni textile sau tricotate.

 

Poți să comanzi cu încredere de la ei, experiența de 3 ani și peste 1000 de clienți mulțumiți sunt dovada că te vor ajuta să nu ai emoții cu botezul, ci doar amintiri plăcute.

Toate produsele sunt de calitate Premium, din materie primă naturală, bumbac 100%, certificate OEKO-TEX 100.

Produsele sunt livrate în 3-5 zile lucrătoare, depinde de modelul ales. Livrarea se face în toată țara prin curier și în afara țării cu mai multe firme de curierat internațional.

Dacă vă pregătiți de botez, sper că acest site o să vă fie de ajutor. Puteți să îi contactați și la adresa de mail  atelierelecris@yahoo.com.

Sursă foto: cris-mag.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *