Lista de lectură

Ați stat vreodată cu nasul lipit de geam uitându-vă lung la vreo jucărie? De-atâtea ori m-am uitat lung la cărți cu titluri interesante și probabil subiecte țesute cu grijă în jurul unor personaje pe care poate le-aș fi iubit, așezate între două coperte cu desene ciudate. Și-atât. Unele au rămas pe raft și eu cu senzația aceia de copil cu jucării rămase în vitrină, pe altele mi le-am luat sau împrumutat.

Cu amintirile astea în gând, fiecare zi în care primesc cărți, este una minunată. Și ca să nu mai trec pe lângă vitrine cu ochi goi și umezi, am vorbit cu cei de la Editura Univers, care au fost de acord să îmi trimită cărți, eu le citesc și le fac recenzia pe blog. Au acceptat repede și bucuroși iar eu și mai bucuroasă. În sfârșit am rezolvat problema această cu cărțile. E, cumva, ca o victorie asupra unui trecut mai vitreg. E cea mai bună idee care îmi putea cășuna vreodată prin cap.

Am primit patru cărți:

Javier Marias: Mâine în bătălie să te gândești la mine – ”o carte într-adevăr neobișnuită a unui scriitor neobișnuit, extraordinar. Ar trebui să fim fericiți că asemenea cărți există.”

David Grossman: Cartea de gramatică interioară – ”Este o carte despre tine, Cititorului, oriunde ai fi.”

Marie-Jeanne Urech: Accesorii pentru paradis – ”Este un roman ludic care nu ocolește gravitatea lumii, o carte amuzantă care vorbește despre lucruri serioase.”

și

San-Antonio, de la A la Z, că tot vă spuneam că va apărea seria din nou.

Cam asta este pentru următoarea perioadă, lista de lectură. După ce le citesc, așa pe rând, cu toate că aș vrea și toate de-odată, veți găsi recenziile pe blog. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *