Lavanda – miros proaspăt care ne relaxează

Să ne închipuim un câmp de lavandă înflorită, un vânt care adie ușor și ne îmbie cu mirosul proaspăt al florilor mov. Deschidem brațele, lăsăm capul ușor pe spate, închidem ochii și visăm … cu zâmbetul pe buze. Căci nu există un miros mai frumos și mai proaspăt care să ne de-a o stare de bine și să ne relaxeze ca cel al lavandei.

Cu această imagine în minte parcă simțim mirosul acela unic care ne învăluie și ne cuprinde o stare de bine, pentru că lavanda a fost întotdeauna asociată cu ideea de relaxare și bunăstare.

Fie ca vorbim de uleiuri, ceaiuri, lumânări parfumate ori săculeți parfumați, această plantă cu miros proaspăt ne aduce liniștea.

Cu toții ne dorim când ajungem acasă sau la finalul unei săptămâni încărcate să ne bucurăm de un pic de liniște și relaxare.

Momente de relaxare cu aromă de lavandă

Putem să folosim ulei esențial de lavandă BIO pentru a ”călători” pe un câmp de flori în asfințit. Picurăm câteva picături de ulei în palme și ne masăm tâmplele. Parfumul acesteia acționează împotriva stresului, ameliorează anxietatea și tensiunea în mod natural.

Un ceai de lavandă Bio și o carte bună te pot ajuta să te bucuri de o seară liniștită și relaxantă.. Ceaiul de lavandă ne ajută să ne eliberăm de tensiunile psihicile, fiind considerat un calmant natural care protejează organismul împotriva stresului. Ne ajută să ne liniștim și să avem un somn odihnitor.

Un săculeț cu flori de lavandă așezat pe noptieră, în camera unde dormim, ne vor ajuta să ne bucurăm de un miros plăcut și să adormim liniștiți. Putem să visăm frumos, că suntem într-o vară caldă, într-un  câmp de lavandă.

Cu atâtea beneficii, pentru sănătate și minte, ne putem bucura de această plantă minunată pe care natura ne-o oferă, pentru a ne relaxa și a ne bucura de o stare de bine la noi acasă.

Pe site-ul parfumat lavandamarlene.ro găsiți multe produse din lavandă bio, pentru momente de relaxare. La prima comandă aveți reducere de 10%, iar la comenzi mai mari de 190 de ron, transportul este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *