Kit-ul esențial pentru vacanță de la Sensiblu

Înainte să plecăm în vacanță la Balcic, am primit câteva produse de la Sensiblu, care nu ar trebui să lipsească din nici un bagaj. Am fost selectată într-o campanie Buzzstore și așa kit-ul esențial pentru vacanță a ajuns la mine înainte de a pleca. Am avut ocazia să încerc chiar în concediu cele patru produse, pe care le puteți găsi și voi în farmaciile Sensiblu. Cu trei dintre ele eram familiară, le-am mai încercat, doar unul singur l-am testat acum pentru prima dată. Am să vă povestesc pe rând despre ele.

Cremă solară L’Erbolario cu SPF 30

Până se devin mamă eram cam neglijentă în ceea ce privește protecția solară. Aveam impresia că dacă stau la umbră, de exemplu, nu aș avea nevoie de o cremă cu factor de protecție. În prima vară alături de Natalia m-am documentat mai bine pe acest subiect și așa am ajuns să am mult mai multă grijă.

În kit-ul de vacanță am primit crema solară de la L’Erbolario cu SPF 30. Am auzit de această marcă, dar nu încercasem până acum nici un produs. Am fost mulțumită de cremă. Este fină și se absoarbe foarte bine în piele. Nu îmi plac cremele sau produsele de soare care îți lasă pielea prea uleioasă sau lipicioasă.

Este o cremă specială pentru pielea ultrasensibilă, cu morcov, susan și karite. Este îmbogățiță cu uleiuri hrănitoare, protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB și ajută la prevenirea ridurilor.

M-am bucurat să văd că este recomandată atât pentru adulți, cât și pentru copii. Atunci când facem bagajul, avem nevoie de un singur produs pentru toată familia.

La Balcic ne-am bucurat doar de soare și ne-am protejat pielea cu această cremă solară de care sunt mulțimită.

Spray-ul împotriva țântarilor și căpușelor de la Dr. Hart

Un alt produs din kit-ul esențial de vacanță de la Sensiblu este Spray-ul de la Dr. Hart împotriva țântarilor și căpușelor. Este un produs pe care îl știam, l-am folosit de când era Natalia mică. Este foarte bun, are efect și ține țânțarii la distanță. Singurul lucru care mie nu îmi place este mirosul. În general am o problemă cu toate aceste produse, pentru că tolerez greu mirosul lor destul de puternic pentru mine.

Spray-ul nu miroase urât, este doar prea puternic pentru mine. Probabil sunt eu mai sensibilă la mirosuri pentru că Natalia și tatăl ei nu au fost deranjați de mirosul spray-ului.

Eu m-am bucurat că își face efectul și putem sta afară până seara târziu. Spray-ul este eficient și împotriva muștelor, puricilor, viespilor ori albinelor. Spray-ul are o acțiune de până la 6-8 ore și poate fi folosit de copiii cu vârsta de peste 3 luni.

Dr. Organic – Deo roll cu extract de rodie

Deodorantul cu extract de rodie de la Dr. Organic este eficient împotriva transpirației și mirosului neplăcut și în același timp protejează pielea. Deodorantul are până la 75% ingrediente de origine organică tocmai de aceea este un produs blând cu pielea și bogat în vitamine, minerale și nutrienți.

Am mai folosit și varianta cu Aloe Vera. Ambele sunt la fel de bune și oferă protecție destul de îndelungată. Cel cu extract de rodie are un miros mai puternic, dar plăcut.

Poate fi folosit cu încredere de persoanele cu pielea sensibilă și este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Șamponul uscat Batiste

Am lăsat la final preferatul meu: șamponul uscat de la Batiste. Folosesc de ceva vreme șampoane uscate. Am folosit atât de la Batiste, cât și de la alte firme. Mai ales de când sunt mamă, sunt salvarea mea. Mi se pare cea mai bună invenție. 🙂

Atunci când nu mai ai timp să te speli pe cap, aplici spray-ul uscat la rădăcină, perii bine părul și gata. Între două spălări, este de mare ajutor, mai ales pentru momentele acelea de criză de timp.

Șamponul uscat de la Batiste este sub formă de spray, ușor de folosit și adaptat oricărui tip de păr. Se agită bine înainte apoi, pur și simpu, se pulverizează la rădăcină. Imediat absoarbe excesul de sebum și părul arată foarte bine. Trebuie periat bine pentru a îndepărta urmele albe și gata. Eu sunt mulțumită de el. Pentru momentele în care nu mai apuc să mă spăl pe păr cu un șampon clasic, acesta este minunat.

Acestea au fost produsele din kit-ul esențial pentru vacanță, oferite de Sensiblu. Sunt produse bune, de care am fost mulțumită și pe care vi le recomand cu drag, indiferent că le veți folosi acasă, ori în concediu.

#buzzstore #buzzSensiblu

Sper că v-a plăcut acest articol, iar dacă vreți să fiți la curent cu toate postările vă invit să dați like și paginii de Facebook. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *