Îți închipui viața fără telefon?

Îți închipui viața fără telefon? Cred că primul răspuns care îți vine în minte este nu. Într-o lume a tehnologiei, este greu să îți imaginez ce ai face o zi fără telefon. Sunăm, scriem, notăm date importante în el, facem poze, postăm pe rețelele de socializare, stăm pe internet, ne jucăm. Îl putem folosi la orice, oricând, de aceea a devenit atât de important pentru noi. Acum ceva timp mi-am spart ecranul telefonului și cât a fost la reparat am simțit că îmi lipsește ceva. Tocmai pentru că o mare parte din viața mea se află în el. Și știu că nu sunt singura. La asta s-au gândit și cei de la SmartProtection Shop, primul producător de folii din România, care a deschis un shop special unde poți găsi folii premium pentru orice device.

Pentru că telefonul este foarte important și util în viața noastră, trebuie să avem grijă de el și să îl ferim de zgârieturi ori diferite șocuri. Iar dacă sunteți și părinți știți, cu siguranță, cât de bine funcționează legile lui Murphy când vine vorba de telefoane și copii. Ei au nevoie fix de o secundă să îl zgârie, tu îl pui în geantă fix peste chei și exact când ești în parc, cu copilul în brațe, sună telefonul și nu vezi nimic pe ecran din cauza soarelui.

Pentru a veni în ajutorul nostru, și mai ales al telefoanelor noastre, cei de la Smart Protection au realizat folii telefoane dintr-un material revoluționar. Foile oferă calitate premium Clasic Smart Protection, dar cu efect mat antireflex. Cu siguranță, vă deranjează atunci când sunteți afară și din cauza soarelui ori a luminii puternice nu vedeți nimic pe telefon. Această problemă este rezolvată acum cu ajutorul foliilor mate antireflex.


De ce să alegi foliile mate antireflex Smart Protection

folie antireflex mata smart protection
(folie antireflex mata smart protection)

Foliile mate antireflex de la Smart Protection au o duritate 6H la șocuri, grosime de 0,2mm, un strat satinat mat antireflex cu auto-regenerare la zgârieturi și protecție hidrofobică, un strat special calitate HD de redare a culorilor precum și silicon activ pentru o aderență perfectă pe orice suprafață de device.

Datorită acestor folii veți avea protecție anti-glare și telefonul va fi protejat atât de zgârieturi, cât și la șocuri mecanice.

Folia are un efect patentat antireflex cu un strat special, care nu doar asigură o auto-regenerare la zgârieturi, ci și o dispersie a razelor de lumină. Astfel, imaginea rămâne nealterată chiar și în condiții de iluminare directă a ecranului de la o sursă externă, precum soarele, acum vara, dar și de la corpurile de iluminat.

Folia dispune de o protecție Hydrophobic Coating cu un efect antibacterian, ce asigură și o curățare ușoară a urmelor de pe ea. Are un strat special de redare a culorilor cu o calitate Ultra HD și un silicon activ pe tot spatele foliei, pentru o aderență perfectă, chiar și pe marginile geamurilor de protecție cu unghi de 2,5D sau 3D.

Folia crează un ușor efect de pixelare, dar cei de la Smart Protection au realizat teste, iar în urma acestora 99% dintre utilizatori se obișnuiesc cu acest efect după o zi de utilizare a device-ului.

Mi se pare o investiție foarte bună pentru telefon, mai ales că mă folosesc atât de mult de el. Unde mai pui că nu sunt nici cea mai atentă persoană din lume.
În urmă cu doar o săptămână mi-am schimbat ecranul. A suferit o lovitură care i-a fost fatală.

Dacă tot am schimbat de curând ecranul aș avea nevoie de o folie care să îl protejeze mai bine pe viitor.
La cei de la Smart Protection veți găsi folii pentru Samsung, iPhone și Huawei. Dacă pe site nu este modelul dorit, puteți să îi contactați și veți primi ajutorul și informațiile necesare.

Eu am un iPhone și am găsit pe Smart Protection folie pentru modelul meu, antireflex, fullbody- display+spate+laterale. Livrarea se face prin curier, iar plata la primirea coletului sau cu cardul.
folie antireflex mata smart protection
 (folie antireflex mata smart protection)

Așadar, dacă vrei să vă protejați telefonul de zgârieturi, pete, reziduri și să aibă și protecție antireflex, cu siguranță aceste folii mate de la Smart Protection vor fi o alegere bună.
Puteți comanda cu încredere la cei de la Smart Protection, pentru care fiecare client contează și este tratat cu respect. Cele mai dificile așteptări și cerințe sunt primite de ei cu căldură și entuziasm. Cei mai exigenți clienți au rămas parteneri și clienți ai brandului, iar cei sceptici, după o discuție politicoasă și prietenoasă, s-au convins că pot comanda cu încredere. Veți găsi pe site-ul lor și pe site-urile partenere foarte multe review-uri care să vă convingă de calitatea produselor și serviciilor oferite.

Sper să vă ajute aceste informații și să vă feriți telefoanele de zgârieturi și alte accidente nedorite.

Sper că v-a plăcut acest articol, iar dacă vreți să fiți la curent cu toate postările vă invit să dați like și paginii de Facebook. 

Sursă foto principal: Pexels.com
Sursă foto din articol: Smart Protection

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *