De unde puteți alege triciclete ieftine pentru copii? (P)

Vara trecută, cam pe vremea asta, am decis să îi cumpărăm Nataliei tricicletă, cu gândul că va avea mai mult succes decât căruțul. Încă de când era foarte mică, am convins-o cu greu să stea în căruț și să nu plângă. Am încercat multe variante, dar între ea și căruț nici urmă de împrietenire. Am renunțat la el și am zis să încercăm cu o tricicletă. Poate i se va părea mai interesantă și va sta. După ce ni s-au lungit brațele bine de tot, ne-a venit ideea asta și ne-am salvat.

De ce sunt utile tricicletele pentru copii?

Când ne-am gândit să cumpărăm o tricicletă, evident că ne-am întrebat dacă o să stea și dacă nu cumva dăm banii degeaba pe ea. Am zis că oricum trebuie să încercăm ceva, și ne-am consolat și cu gândul că tricicleta va putea fi folosită și când ea va crește și o să poată merge singură. Dacă și voi aveți aceiași problemă ca a noastră, eu zic că merită să cumpărați una. Natalia a stat și încă o folosim foarte mult și ne-am gândit că poate a atras-o și pentru că se simte mai liberă în ea. Vede foarte bine din ea, poate ajunge mai ușor să atingă ce vrea când ne plimbăm, poate să își țină întinse picioarele și să stea relaxată, pentru că de obicei tricicletele au un sistem de protecție pentru ca cei mici să nu își prindă piciorul la pedale, până mai cresc. Și pentru noi e bună tricicleta pentru că este mai ușoară, deci mai ușor de cărat, mai puțin voluminoasă, încape ușor în mașină și este și ușor de montat și demontat.

Am făcut multe plimbări cu ea și asta chiar a fost o investiție care a meritat. Acum se urcă singură în tricicletă, cotește stânga-dreapta, pune picioarele pe pedale, dar încă nu ajunge bine și nu știe încă bine ce să facă, și când va mai crește vom da jos tija de direcționare și se va putea plimba singură. Găsiți triciclete pentru copii, de calitate și la prețuri accesibile, pe bekid.ro.

Gășiți pe site-ul lor o gamă variată de tricicletă, atât pentru copii mai mici, chiar de la 9 luni, așa cum am cumpărat noi, cât și pentru cei mai mari, de la 18 luni sau chiar de la 3 ani, fără tijă de direcționare. BeKid este unul dintre cei mai importanți furnizori din România de produse pentru copii iar pe site-ul lor găsiți peste 25.ooo de produse. Bekid.ro este și primul magazin on-line pentru copii care a introdus plate prin bitcoin.

Dacă alegeți să cumpărați triciclete de la ei, transportul este gratuit, aveți mai multe opțiuni de plată, la livrare, cu card, în rate, bitcoin și puteți să schimbați sau să returnați produsul cumpărat în 14 zile.

Noi am ales o tricicletă de la Coccolle și seamănă cu cea din imaginea de mai jos:

Aceasta este un model de tricicletă multifunctionala Coccolle GIRO, ce poate fi folosită chiar de la 9 luni. Este rezistentă și sigură, puteți să faceți plimbări lungi cu ea. Este echipată cu copertină pentru soare, parasolar, coș pentru jucării. Tricicleta are suport pentru picioare pentru odihnă, care este detașabil. Când copilul este mai mare poate fi dat jos. Inelul de protecție este și el detașabil. Acest lucru este util pentru că puteți pune și scoate copilul ușor din tricicletă și când este mai mare se poate urca și da jos singur. Roata din față este cu sistem de ”roată liberă”, spătarul este ajustabil și șezutul reversibil. Cum vă spuneam, tricicletele sunt utile și pentru că sunt mai ușoare. Această tricicletă are, de exemplu, în jur de 11 kilograme.

Pentru copii mai mari, de la 18 luni, puteți achiziționa de la Coccolle, un alt model de tricicletă, ca cea din imaginea următoare:

Tricicleta Coccolle Urbio este pliabă și foarte utilă pentru copii mai mari, are un design modern și este ușor de manevrat și de adulți, și de copii. Și această tricicletă are sistemul ”roată liberă”, asta înseamnă că permite blocarea pedalei atunci când copilul este prea mic să pedaleze. Tricicleta este silențioasă datorită roților învelite în material EVA. Scăunelul este confortabil așa că puteți pleca la plimbări lungi. Este și foarte sigură pentru că are prindere în cinci puncte iar siguranța are protecție de umeri. Și aceasta are protecție la picioare iar când copilul va fi mai mare se poate rabata. Șezutul este ajustabil în două poziții iar spătarul dispune de două poziții de înclinare. Mânerul de direcție se poate da jos când copilul este mai mare și va putea manevra tricicleta fără ajutor.

Pe cei de la BeKid îi găsiți pe adresele de mail: comenzi[@]bekid.ro ( timp de raspuns maxim 1 zi lucratoare), office[@]bekid.ro ( reclamatii, etc ) și pe pagina lor de facebook BeKid.

Sper să vă fie de folos informațiile, mai ales dacă sunteți în căutarea unei triciclete.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *