Dăruiește din inimă

… și vei primi înapoi bucurie. Ovidius spunea că ”darurile cuceresc pe oameni și pe zei. Până și Jupiter este împăcat prin daruri.” E frumos să le vezi zâmbetele celor dragi atunci când le dăruiești ceva. Fie că le oferi un dar cu o ocazie specială cum ar fi 1 sau 8 Martie, de ziua lor, de Paște, Crăciun sau Ziua Îndrăgostiților ori doar, pur și simplu, pentru a transforma o zi banală într-una deosebită, site-ul silverzone.ro este o alegere bună pentru că nimeni, niciodată nu are suficiente bijuterii. Ele împodobesc orice ținută, fac o zi mohorâtă mai însorită, nu se demodează niciodată.
 
Și vă spun și de ce sunt o alegere bună. Fie că vrei bijuterii din argint sau placate cu aur, pentru tine, partenerul tău, prietena ta sau copilul tău, le găsești ușor. Dacă îți plac perlele sau bijuteriile cu pietre semiprețioase trebuie doar să arunci o privire. Brățări, inele, cercei, lanțuri, pandantive, inele de logodnă, verighete … să nu spui că ai căutat ceva și nu ai găsit.
Să-ți și arat că să mă crezi.
Pentru că vine primăvara, care este ca un cântec, un pandativ cu o notă muzicală mi se pare un cadou inspirat pentru o prietenă, sau chiar și pentru mine. J
 
Știai că fluturii trăiesc 24 de ore timp în care se nasc, cresc, trăiesc, se înmulțesc și mor? Au o poveste frumoasă iar culorile lor îți dau o stare de optimism. Pe lângă faptul că este elegantă și merge oricând, o brosă în formă de fluture este un cadou din suflet pentru suflet.
Îmi plac cerceii, de toate felurile, mici, mari, colorați sau nu. Și i-aș primi oricând cadou.
Și pentru că vine primăvară un cadou de Mărțișor potrivit ar fi un pandativ draguț în formă de stea. E vesel, colorat potrivit unei rochițe diafane. 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *