Cum păstrăm prospețimea hainelor mai mult timp

Mașina de spălat rufe este cea mai minunată invenție. Întrebați pe oricine și o să vedeți că veți primi un răspuns afirmativ. Când vine vorba de spălat rufe ne dorim ca acestea să miroase frumos. Arome delicate să ne învăluie hainele și lenjeriile și să persiste cât mai mult timp.

Detergentul de rufe nu este uneori suficient pentru un miros persistent, însă putem folosi un balsam de rufe pentru a asigura mai mult timp o aromă specială a hainelor și a lenjeriilor.

Uneori mirosul detergentului nu se păstrează timp îndelungat în țesături, iar balsamul de rufe este cea mai simplă variantă pentru a oferi hainelor mirosul preferat care să reziste.

De curând am primit un pachet de la BuzzStore cu balsamuri de rufe Lenor din noua colecție. Sunt 7 arome diferite, care ne poartă într-o călătorie minunată a simțurilor.

Lenor Chic cu miros de vanilie, Lenor Happy cu miros de flori de tei, Lenor Fun cu note de rodie, crin și fructe tropicale, Lenor Love pentru cele care iubesc aroma trandafirilor, Lenor Glamour cu aromă de vanilie neagră, Lenor Fresh cu note marine și Lenor Relax cu o aromă delicată de bambus și mosc alb.

Eu am încercat Lenor Chic Gold Orchid. Este un parfum care calmează și îți dă o stare de bine. Dacă preferați aromele dulci și elegante, acest balsam sigur o să vă încânte. Are note rafinate de vanilie, cu accente de ambră și orhidee. Acest balsam pentru rufe este ca un elixir parfumat. Mirosul balsamului de rufe persistă, difuzând note elegante de vanilie mult timp după spălare.

Este preferatul meu asta pentru că mie îmi place foarte mult aroma de vanilie. Am avut ocazia să îl folosesc și la cealaltă campanie Lenor, și de atunci l-am îndrăgit foarte mult.

Dacă vă plac, în schimb, arome fresh, care să vă ducă cu gândul la mare ori la un râu rece de munte, Lenor Fresh cu note marine revigorante este o alegere bună. La final hainele miros a proaspăt și curat. Mirosul acela pe care vrei să îl simți de câte ori deschizi dulapul sau te așezi în pat seara, după o zi obositoare.

Pentru a păstra și mai mult parfumul hainelor puteți să folosiți balsamul împreună cu perlele parfumate pentru rufe Lenor  Unstoppables.

După ce am spălat rufele și le-am depozitat, putem să folosim și un odorizant pentru haine sau un odorizant de șifonier, dacă găsim, de preferat, o aromă cât mai apropiată de cea a detergentului și a balsamului.

Sper ca aceste idei să vă ajute să vă păstrați hainele parfumate mai mult timp și să găsiți aroma preferată, care să vă încânte de fiecare dată.

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *