Construire, renovare … fără stres și alergat de la un depozit la altul

În urmă cu doi ani și jumătate ne mutam fericiți în apartamentul nostru abia achiziționat, pentru care mai avem de plătit rate la bancă fix 27 de ani și 6 luni. Îmi aduc și acum aminte ziua când am ieșit de la notar cu actele semnate și cheia. Ne-am dat mâna cu foștii proprietari, ne-am urcat în mașină și am plecat spre casa noastră. În sfârșit. Era luna mai, o zi de miercuri, sâmbătă urma să avem nunta. Imediat după nuntă ne-am apucat să ne amenajăm noul nostru apartament. Eram nerăbdători, bucuroși, încântați. Dar … amenajarea unui apartament pare un fel de antrenament pentru vreun maraton ceva. În cazul nostru, cum apartamentul este la etajul patru, la cât am cărat și câte drumuri am făcut, zici că ne pregăteam să cucerim Everestul.

La final ne-am așezat pe canapeaua din sufragerie, ne-am uitat unul la altul și am spus: ”gata, de aici nu ne mai mutăm”. Nu o mai luăm iar de la capăt cu liste și alergat de la un depozit de materiale de construcții, la altul. La început pare simplu. Te apuci tu sau cauți un meseriaș, faci o listă cu materialele necesare, te duci să le cumperi și gata. Ce poate fi complicat?
Păi, se dă o primă listă. Mereu e o primă listă și următoarele, că sigur uiți să iei ceva, iei ceva ce nu se potrivește, te mai răzgândești și tot așa.
O listă cam așa: gresie, faianță, termosistem, polistiren, tapet, var, glet de finisare, parchet, ipsos de construcții, glet de nivelare, amorsă, tâmplărie PVC ADF, cadă, mască, țeavă, rigips, ș.a.
Te uiți ca mâța-n calendar și pleci la cumpăraturi. Ajungi la un depozit și vezi numai câte feluri de var sunt. Și, începe așa să te bântuie o durere de cap.
De câte ori intru în dormitorul nostru îmi aduc aminte cât ne-am certat, chiar acolo în magazin, pe culoarea parchetului. Eu îl voiam închis, el deschis la culoare.
Apoi gresia și faianța din baie. O păstrăm sau o schimbăm? Am păstrat-o, dar după lungi discuții și negocieri. Cred că dacă o familie rezistă cu bine după o construcție sau o renovare, clar sunt făcuți unul pentru altul și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. La noi, ce să spun, a contat și faptul că eram însărcinată. Nu te poți certa, de la egal la egal, cu o femeie gravidă, iar soțul meu a înțeles asta. 🙂
De atunci mă gândeam ce bine ar fi fost să umble altcineva după materiale de construcții  în locul nostru. Dar cine? Noi nu am știut atunci, dar chiar există așa ceva. Un fel de broker în domeniul comenzilor on-line de materiale de construcții.

(Sursă foto: www.vindem-ieftin.ro)

Nu trebuie să mai fugi de la un depozit  de materiale de construcții la altul, nu mai faci liste, nu mai ai ședințe de familie în mijlocul magazinelor. Ai nevoie doar de internet. Intri pe site-ul lor, vindem-ieftin.ro, completezi un necesar de materiale, un consultant te ajută în funcție de proiectul tău și îți propune mai multe soluții, tu o alegi pe cea potrivită, și gata. Ei te ajută cu tot ce este necesar pentru construirea sau renovarea unei case. Materialele de construcții sunt livrate gratuit la tine acasă. Toate produsele vin însoțite de certificat de garanție și se pot returna în caz de defecte calitative.

Deși este stresant să alergi de la un depozit la altul, de multe ori o facem noi din lipsă de încredere. Vrem produse calitative dar și prețuri bune, și atunci începem noi căutările. Pe site-ul lor găsiți recenzii video cu mărturii ale clienților mulțumiți. Așa vă puteți face o idee despre felul în care lucrează, cum și ce materiale livrează. Ei încurajează clienții să filmeze sosirea materialelor, să încarce clipurile și pentru asta sunt recompensați cu 100 de lei. Câștigați bani dar faceți și un bine. Așa află și alții de serviciile lor și scapă de stres și alergare de la un depozit la altul.

 

(Sursă foto: www.vindem-ieftin.ro)

Cumpărând on-line materiale de construcții economisiți și bani. Fiind o casă de comenzi, ei practic nu au marfă pe stoc, deci nu au costuri de manipulare a produselor și nici pierderi sau transport, care se regăsesc în prețul produselor finale. Cei de la Casa de comenzi vindem-ieftin.ro caută în locul tău cele mai bune prețuri, negociază și la final te bucuri de o economie de 10-20%. Găsiți la ei pe site, la secțiunea ”comenzi livrate gratuit” exemple de necesare ale clienților, care deja le-au achiziționat, pentru a vedea de ce reduceri au beneficiat.

 

 

 

 

 

 

 

(Sursă foto: www.vindem-ieftin.ro)

 

Cum copilul nostru a mai crescut și nici pereți liberi de pictat nu mai are ne gândim să ne apucăm de renovat. Dar, de data asta, nu mai umblăm noi după materiale. O renovare fără stres și alergătură. Ceea ce vă doresc și vouă!

(Sursă foto: www.vindem-ieftin.ro)

Articol scris pentru proba a patra la SuperBlog 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *