Cafeaua – ajutorul mamelor. De unde puteți comanda on-line capsule de cafea (P)

Îmi place foarte mult să beau cafea. Parcă dintotdeauna. M-am născut să iubesc cafeaua și după ce am născut, m-am convins că va fi o dragoste pentru totdeauna. Ce m-aș fi făcut fără cafea în diminețile alea după încă o altă noapte nedormită? Băută pe fugă, mai dulce, mai amară, cu mai mult lapte sau fără… nici nu mai conta. Cafeaua mea dragă, doar să fie. 🙂 Îmi place și mirosul de cafea. Miroase a începuturi fericite. Dar, doar mirosul de cafea îmi place, nu și chestiile care miros a cafea, de exemplu creme, săpunuri, loțiuni, geluri de duș. Mirosul ăsta artificial nu îmi place.

Ca să funcționez bine, am nevoie de două cafele. Una dimineața și una la prânz, după ce adoarme Natalia. Atunci este momentul meu de pauză. Nu că aș sta neapărat. Dar, e mai liniște. Mai strâng de prin casă, mai scriu, citesc, mănânc și mai beau câte o gură de cafea.

Cu două cafele pe zi, rezist bine până seara și o culc eu pe Natalia, nu ea pe mine. 🙂

Prima cafea, cea de dimineață este făcută de soțul meu. Cea de la prânz o fac eu, la ibric sau la aparatul meu de cafea, pe care de fapt, mi l-am cumpărat pentru ciocolată caldă. Dar, ciocolata caldă mi se pare că se bea doar iarna. Deci, tot pentru cafea îl folosesc mai des.

Dacă și voi iubiți cafeaua, să știți că există kafferoma.ro, un site de unde puteți comanda on-line atât cafea boabe sau măcinată, cât și capsule de cafea. 

Kafferoma este unul din principalele magazine on-line cu o importantă gamă de capsule de cafea din România, unici importatori la cel puțin trei sisteme de espressoare. Găsiți pe site-ul lor peste 250 de sortimente iar la comenzile peste 150 de lei, livrarea este gratuită.

Puteți găsi capsule de cafea de la 16 branduri, printre care: Cafe Royal, Gimoka, Illy, Lavazza, Nescafe, To.Da Caffe, Yespresso.

 

 

 

 

 

 

 

 

Capsule cafea by Kafferoma.ro

Capsulele de cafea sunt cu diferite arome. De exemplu, cea din imagine este cu aromă de biscuite și flori de munte. Mai găsiți capsule de cafea cu aromă de cereale și caramel, cu note orientale de cacao, cu note de alune și fructe uscate. Găsiți și capsule de cafea decofeinizată.

Dacă iubiți cafeaua sigur o să vă placă site-ul și o să vreți să încercați arome diferite.

Și, am păstrat pentru final ce mi s-a părut mie cel mai interesant. Puteți comanda de aici și cești sau lingurițe de cafea comestibile. Da, exact. Ați citit bine. Bei o cafea delicioasă și apoi te bucuri și de cană și de linguriță. Și, aș mai adaugă eu: ai scăpat și de spălatul vaselor. Răsfățul suprem.

Ceștile de cafea comestibile sunt dintr-o napolitană specială, acoperite cu o glazură fină de ciocolată belgiană. Pe lângă gustul bun și modul interesantă de a servi o cafea, ideea cu ceștile comestibile a venit ca o soluție prietenoasă cu natura la paharele de cafea clasice din plastic.

Lingurițele sunt din biscuite și pot fi folosite nu doar la cafea ci și la înghețată sau alte deserturi.

Dacă vă place să vă preparați singuri cafeaua, pe moment, puteți să vă comandați cafea boabe, cu amestecuri dintre cele mai îndrăznețe. Așa veți avea parte de dimineți parfumate. Mi-a atras atenția cafeaua boabe Borbone Blu. Este pentru cei care preferă o cafea plină și cremoasă, formată dintr-un amestec al boabelor Arabica și Robusta.

Dacă nu aveți cu ce să macinați cafeaua puteți alege cafea deja măcinată, ambalată. Găsiți cafea măcinată de la Yespresso, în pungi de 250 de grame. În funcție de gusturi, puteți opta între arome mai intense sau mai fine.

Tot pe site-ul lor găsiți și diferite accesorii precum suport pentru capsule, pahare de sticlă sau de unică folosință, cești de cafea sau pliculețe de zahăr.

Pe cei de la Kafferoma îi poți contacta telefonic la numărul: 0377.101.587, poți să le scrii la adresa de mail: info@kafferoma.ro și poți chiar să îi vizitezi la adresa: Laz (Sasciori), jud.Alba, str. Principala 151.

Îi găsești și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/kafferoma/. La ei pe pagină găsiți ce produse noi apar sau promoțiile la diferite branduri de cafea.

Sper să fie un site util pentru voi și să vă bucurați de arome minunate de cafea.

 

Sursă foto: www.pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *