Am fost la cules de cireșe

Astăzi am fost la cules de cireșe într-o livadă, aproape de noi, la Bogdănești. Peisajul este foarte frumos și printre atâția copaci plini de fructe gustoase și zemoase, te simți ca în copilărie, la bunici.
Ne-a plăcut foarte mult, o să vă las câteva poze de acolo să vedeți ce frumos este. Am cules cireșe direct din copac și am mâncat pe săturate. Sunt cireșe din acelea cu gust, mănânci și nu te poți opri. 🙂 La final, câte ați cules le cântăriți și le plătiți. 12 lei costă kilogramul.

Dacă nu aveți planuri pentru weekend, mai ales că va fi vremea frumoasă, puteți merge cu copiii. Va fi și pentru ei, și pentru voi o experiență foarte frumos. În plus, petreceți timp afară, la aer curat.
Locul unde am fost se numește “Ferma Bogdănești”, găsiți pagina pe Facebook aici.

Înainte de pandemia am scris un articol prin care vă îndemnam să petreceți cât mai mult timp cu copiii afară, să mergeți să vizitați diferite locuri. Îmi propusesem atunci să vă povestesc de toate locurile faine prin care am fost noi, aproape sau departe de casă.
Între timp nu am mai putut ieși din case, așa că nu mi s-a părut potrivit să mai scriu despre asta. Era ca și cum aș învârti cuțitul în rană. Cum restricțiile s-au ridicat, am zis că vrem să profităm de toate zilele frumoase. Căutăm locuri faine pe lângă noi și ieșim la plimbare. Evident locuri sigure, unde putem păstra toate măsurile recomandate.
Dacă iubiți cireșele gustoase, sigur o să vă placă o astfel de ieșire. Și copiilor. 🙂

 

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *