Clătite americane cu Cereale Nestle Cheerios Ovăz

Acum câteva zile am postat o poză cu micul nostru dejun: clătite americane. Ne plac foarte mult și când avem chef de un răsfăț, ne începem ziua cu ele. De data aceasta am improvizat rețeta și am adăugat în compoziție și cereale Nestle Cheerios Ovăz măr și scorțișoară. Așa cum am promis, am revenit și cu rețeta.

Pentru a pregăti clătite americane trebuie să vă treziți cu chef de a avea o zi minunată, iar secretul stă în micul dejun, care trebuie să fie delicios. Pentru asta aveți nevoie de: 250 gr de făină albă, 250 ml lapte, 3 ouă, 3 linguri de ulei, 3 linguri de zahăr brun, un pliculeț de zahăr vanilat, esență de vanilie, un praf de sare, două lingurițe și jumătate de praf de copt, jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu.

Pentru a ne răsfăța de-a binelea de data aceasta am mixat și o cană de cereale Nestle Cheerios Ovăz măr și scorțișoară.

Le-am pus pe toate într-un vas și le-am amestecat bine. Apoi le-am prăjit în puțin ulei și gata. Cu iaurt sau lapte, cu fructe sau sirop de arțar și de aici încolo ziua nu mai poate fi decât frumoasă. Să nu spuneți că nu v-am spus secretul unei zile reușite. 🙂

Mi-a venit ideea de a adauga cereale pentru că de curând am primit un colet de la BUZZStore cu noile Cereale Nestle Cheerios Ovăz. Sunt produse noi, foarte gustoase, pe care abia așteptam să le încerc. Sunt disponibile în două variante, simple, doar cu ovăz și cu gust de măr și scorțișoară. Cerealele au un conținut scăzut de zaharuri și ne oferă energia de care avem nevoie pentru întreaga zi.

Nouă ne plac foarte mult cerealele, în general, tocmai de aceea m-am bucurat când am primit coletul.

Natalia le mănâncă așa simple. Le ronțăie din castronel ca un șoricel. Cerealele Cheerios Ovăz sunt ușor crocante și pot fi mâncate și așa. Mie îmi plac foarte mult cu lapte și le-am preferat pe cele cu măr și scorțișoară. Sunt foarte puțin dulci, iar gustul de măr și scorțișoară este echilibrat. Cu lapte mi se par delicioase.

Pe cele simple, doar cu ovăz, le-am mâncat cu iaurt. Îmi place combinația, iaurt cremos cu cereale crocante și sănătoase.

Nestle Cheerios Ovăz sunt o sursă importantă de fibre, conțin 91% cereale integrale de ovăz, nu conțin arome artificiale, ulei de palmier și nu necesită timp de hidratare.

Pentru că sunt pentru toate gusturile și pot fi ușor combinate cu iaurt, lapte, fructe sau semințe, întreaga familie se poate bucura de ele.

Și pentru că sunt foarte delicioase și sănătoase, ne-am gândit să le adăugăm și la clătite. Foarte bine merg și la brioșe. Le măcinați și el adăugați la final în compoziție.

Dacă v-am făcut poftă, vă spun la final și de un concurs unde puteți câștiga Cereale Nestle Cheerios Ovăz pentru întreaga familia și un mic dejun delicios.

Ce trebuie să faceți?

Realizați împreună cu copilul o planșă creativă folosind cerealele Nestle Cheerios Ovăz și postați lucrarea pe Facebook sau Instagram, etichetând paginile BUZZStore și Cereale Nestle, împreună cu hashtagul #buzzcheerios. În poze să includeți și punga de Cheerios Ovăz. Puteți câștiga cereale pentru întreaga familis. Sunt oferite 3 premii în bonuri cadou de 350 ron/premiu pentru a vă achiziționa cereale.

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *