ZorileStore.ro caută Ambasador

ZorileStore.roîmpreună cu cei de la BlogAwards au lansat o campanie foarte frumoasă, poate, poate, măcar ea aduce primăvara. În cadrul campaniei fiecare blogger înscris primește o pereche de încălțăminte la alegere din categoria Curățenia deprimăvară, pe care trebuie să îi testeze timp de cinci zile.
Vezi dacă sunt comozi, cât sunt de rezistenți, ușori, cum și cu ce haine se potrivesc și după te apuci de scris un review despre perechea aleasă.
Cele mai bune 10 review-uri vor intra în cursa pentru titlu de Blogger Ambasador ZorileStore.ro. De asemenea și cei care intră pe site și își comandă produse primesc cadouri. In ceea ce mă privește, prefer încâlțămintea comodă pentru că merg foarte mult pe jos. Lucrez la un radio și job-ul e să caut știri J așa că bat orașul în lung și-n lat în fiecare zi, noroc că are totuși doar două bulevarde. Cum merg foarte mult am nevoie de ceva comod, ușor, în care piciorul să se simtă bine și lejer. De aceea de cele mai multe ori aleg balerinii pentru că se potrivesc și la ținute sport și la cele casual. Așa că mă înscriu în campania ”ZorileStore.ro cauta Ambasador” și aleg balerinii SugarLittle Haian Stripe. Sunt roșii și dau o notă veselă oricărei ținute, par comozi și cu siguranță ușor de purtat. Sunt din material textil ceea ce va face piciorul să se simta comod.

 

6 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *