Geantă de bloggeriță

Povestea mea cu gențile nu a fost chiar dragoste la prima vedere. Pe vremea când eram o adolescentă în cautarea propriului stil, de nebună sau doar așa să par originală, nici acum nu îmi dau seama exact de ce, spuneam că nu îmi plac gențile, că nu înțeleg de ce trebuie să car ceva după mine. Și îmi umpleam buzunarele cu bani, țigări și mereu ceva de dat pe buze. Adică, elegant, ce să mai! 🙂 Când mi-am revenit, și slavă Cerului că s-a întâmplat asta, mi-am dat seama că gențile sunt chiar utile, unele înnebunitor de frumoase și dacă le potrivești cu ținuta îți dau și un aer aparte.
Nu mai plec nicăieri fără geantă și între timp am și adunat câteva, mai mici, mai mari, colorate, negre, plic, hand-made-uri, ș.a.
Îmi plac foarte mult gențile pe care le port pe o parte și sunt mari, încăpătoare. Tot timpul eu sunt pe drum, dintr-o parte în alta și am ceva de cărat. Un carnețel, o agendă, șde mii de pixuri care multe dintre ele nu mai scriu, dar nu îmi vine să le arunc, laptopul, încărcătorul de la telefon, stick-ul de net, o carte, chei, o cremă, ceva de dat pe buze, peria, o clamă, șervețele, bonuri de pe la magazin, tot felul de hârtiuțe cu idei sau cu ”de făcut”, țigările, portofelul și uneori ceva de ronțăit sau punga de la ceva de ronțăit pe care nu am găsit unde să o arunc. Cam astea trebuie să intre între într-o geantă.  Nu știu dacă așa arată orice geantă de bloggeriță, dar cu siguranță așa arată a mea. Și mai mereu îmi place să îî mai prind o broșă, așa, să o fac și mai personală.  Pentru zilele în care sunt mai liberă și nu e nevoie să car atâtea după mine, prefer una mai mică, la fel de pus pe o parte, în care să încapă un carnețel mic, un pix, portofelul, țigările și crema de dat pe buze. Chiar dacă ies doar la un suc sau cu prietenii și nu mă apucă neapărat scrisul nu pot să plec fără măcar o hârtiuță și un pix din seria dar dacă îmi trebuie sau îmi cere cineva. Car în ele o parte din mine și din ideile mele și dacă înainte mă enervau, acum sunt prelungirea mea firească.  Nu m-am gândit niciodată la mine și la gențile mele până cei de la Reeijia, în cadrul concursului SuperBlog, nu ne-au invitat să ne gândim la genți și un moment din viața noastră. În viața mea, gențile sunt în fiecare moment, mai mici sau mai mari, mereu cu o hârtie și un pix, ca doar sunt bloggeriță.
 
Articol scris pentru Spring SuperBlog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *