Unde găsiți scaune de bicicletă pentru copii (P)

Nataliei îi place foarte mult să se joace în aer liber, așa că aș prelungi cât pot de mult vara. Cred că, de fapt, majoritatea copiilor iubesc să stea în aer liber, să alerge prin parcuri, să exploreze prin păduri, să caute gândăcei și râme, să se joace în apă, în nisip, să se joace ore în șir pe afară. Noi încercăm, mai ales cât vremea este frumoasă, să ieșim cât mai mult astfel încât ea să exploreze și să se bucure de natură.

Cel mai mult îi place când mergem la pescuit. Acolo are apă, are pietre, are nisip și se poate juca în voie. Noi avem o mică exploratoare, clar. Dacă și voi aveși niște copii exploratori și iubiți ieșrile  în aer liber, vreau să vă spun de un site, cu o mulțime de articole sportive și pentru petrecerea timpului în aer liber. Găsiți piscine, trambuline, trotinete, accesorii bicicletă, articole pentru camping și drumeții, articole pentru plajă, skateboard-uri, cutii și lăzi frigorifice, echipament sportiv, articole de pescuit. Este vorba de maniamall.ro, un mall online cu o gamă variată de produse, branduri cunoscute, produse de top, la cele mai bune prețuri. Gama de produse și oferte este actualizată zilnic. Produsele sunt livrate prin curier și puteți plăti numerar sau cu cardul.

Dintre articolele de pe site-ul lor, mi-au atras atenția scaunele de bicicletă pentru copii pentru că noi suntem în căutarea unuia. De fapt, soțul meu. Asta va fi una dintre activitățile lor pentru că eu nu știu să merg pe bicicletă. El știe și îi și place și vrea să se plimbe și cu Natalia. Am văzut odată în parc un tătic cu bicicleta, care se plimba așa cu copilul, i-a surâs ideea și de atunci am zis să căutăm și noi un astfel de scaun.

Cum alegi un scaun de bicicletă pentru copii

În primul rând, în funcție și de vârsta copilului, trebuie să te gândești unde vrei să îl montezi,pe cadrul scaunului, pe portbagaj sau pe ambele. Noi ne dorim unul pe care să îl putem monta și pe cadrul scaunului și pe portbagaj. Cred că pentru un copil mai mic este mai bine să îl poți monta în față, pe cadrul scaunului, să îl vezi și ulterior, când mai crește să îl montezi pe portbagaj. Fiind în față vezi cum reacționează, dacă îi place, dacă are nevoie de ceva.  Abia când este mai mare, cred că ar trebui putat pe un scaun montat pe portbagaj.

Scaunul de bicicletă pentru copii ar trebui să fie realizat dintr-un material de calitate și să fie folosit și când copilul mai crește și are o greutate mai mare.

Un scaun care nouă ne-a plăcut este cel din imaginea de mai jos.

Acesta este un scaun pentru copii cu mâner, centuri și suport pentru picioare.  Poate fi montat atât pe cadrul scaunului cât și direct pe portbagaj și este conceput pentru copii cu vârste între 9 luni și 7 ani. Suportă până la 22 de kilograme. Prețul este de 189.99 de lei, dar pentru că poate fi folosit până copilul crește, este avantajos. Scaunul are suporturi reglabile pentru picioare, cu posibilitatea de blocare a piciorului, practic este o protecție împotriva introducerii piciorului în roțile bicicletei. Este echipat cu un reflector de bicicletă.

Un alt scaun, ceva mai ieftin, este cel din imaginea de mai jos, dar poate fi montat doar pe portbagaj. Acesta mi se pare util pentru copii ceva mai mari.

Acest scaun pentru bicicletă cu prindere pe portbagaj și centuri de siguranță poate fi folosit de când copilul are 9 luni și până la 7 ani, respectiv, conform informațiilor tehnice, până la 26 de kilograme. Și acest scaun deține reflexii în partea din spate pentru sporirea siguranței. Prețul este de 149,99 de lei.

Pe site-ul celor de la maniamall.ro mai este disponibil un model de scaun de bicicletă pentru copii, la prețul de 159,99 de lei.

Scaunul de bicicletă reglabil pentru copii este realizat din plastic și oțel rezistent. Șezutul și spătarul au un burete moale, pentru ca cel mic să poată sta confortabil. Scaunul are suporturi reglabile pentru picioare și pentru lungimea cadrului. Și acest model de scaun, la fel ca cel care nouă ne-a plăcut, poate fi montat atât pe cadrul bicicletei, cât și pe cel al portbagajului. Este destinat copiilor de la 9 luni la 7 ani.

Toate produsele vin cu garanție și după cum este și menționat pe site sunt sigure și de calitate.

Dacă și vouă vă plac plimbările cu bicicleta, ar fi util să vă achiziționați un astfel de produs și să vă plimbați împreună cu cel mic, până va învăța să meargă singur.

Maniamall.ro este un util și cu multe alte produse din diverse categorii, precum îngrijire personală, cosmetice, casă, grădină și bricolaj, electrocasnice, it, cadouri, tablete, telefoane, birotică. Să îl țineți minte când sunteți în căutare de ceva pe internet, poate o să vă fie de folos și veți găsi ceva interesant la un preț bun.

Pe cei de la Maniamall îi găsiți și pe facebook, aici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *