Un weekend creativ la munte, la Royal Boutique Hotel

E duminică dimineață. A fost un weekend minunat, care a decurs așa cum ne-am dorit. Îmi beau cafeaua cu ochii spre munții atinși de zăpădă. Parcă sunt dați cu pudră. Deja se aude veselie de pe pârtie. Din camera mea de hotel mă bucur de o priveliște care te face să începi ziua cu zâmbetul pe buze. Curând cobor la micul dejun, ne întâlnim cu toții și apoi ne pregătim de plecare, la finalul unui weekend care a ieșit perfect. Mă bucur că am ales această cazare în Poiana Brașov. Datorită lor, Royal Boutique Hotel, evenimentul de Crăciun al firmei noastre a ieșit atât de bine. Cred că cel mai frumos, sigur va fi greu de întrecut.

(Sursă foto: Royal Boutique Hotel)

În fiecare an, în firma noastră, Alaia Company, se organizează un eveniment de Crăciun. Lucrez la departamentul de HR & PR și cade în grija noastră să organizăm ceva pentru angajați, la sfârșit de an, în semn de recunoștință pentru ei, pentru munca depusă și zâmbetele de copil. Noi facem jucării din lemn. 🙂 Mereu râdem că suntem un fel de spiriduși ai lui Moș-Crăciun, care ”fabrică” fericire. Alaia, înseamnă chiar fericire.

Am organizat tot felul de petreceri, de-a lungul timpul, pentru cei 20 de angajați. Anul acesta mi-am dorit ceva diferit, inedit, care să ne unească și mai mult, mai ales că împlinim 5 ani de activitate.

Într-una din zile am primit un mail. Am fost invitați pe 12 decembrie la Festivalul Brazilor de Crăciun. Trebuie să realizăm un brad cât mai deosebit, iar banii adunați în cadrul evenimentului vor merge în diverse proiecte pentru copii. Și de aici mi-a venit o idee minunată. Plecăm la munte. Toți angajații, cu familiile lor.

(Sursă foto: Royal Boutique Hotel)

Am văzut, la auzul veștii, niște ochi mari, dar le-am spus să aibă încredere. Va fi ceva memorabil. Așadar, în weekend-ul 6-8 decembrie, angajații au fost anunțați că alături de familiile lor vom pleca în Poiana Brasov. Până atunci trebuie să se gândească la un brăduț ingenios de Crăciun, pe care să îl realizeze acolo și să îl prezinte în seara festivă, de sâmbătă. Care va fi ales cel mai frumos, va fi brăduțul nostru de la Festivalul Brazilor de Crăciun.

Și de aici a început aventura organizării evenimentului firmei noastre: ”Un weekend creativ la munte.”

M-am gândit să mergem într-un loc care te duce cu gândul la sărbătoare, vacanță, cu brazi, pădure, aer curat. Un loc potrivit pentru a da frâu liber creativității și imaginației. Așa m-am gândit la Poiana Brașov. Este o stațiune cochetă, foarte frumoasă, unde putem să ne plimbăm, să ne bucurăm de schi sau săniuș și un aer pur. Putem vizita Brașovul și chiar Predealul, aflate în apropiere. Firma este din București, așa că drumul nu ar fi lung. Dimpotrivă, chiar frumos, cu peisaje minunate.

(Sursă foto: Royal Boutique Hotel)

Pentru a ajunge la destinație am închiriat un microbuz și m-am bucurat că hotelul are parcare gratuită.

Am început să pun cap la cap evenimentul din timp. Unde ne cazăm? Am căutat pe Google salon evenimente Brașov. Mă gândeam că așa voi descoperi mai multe oferte de cazare, unde poți organiza și evenimente. Am găsit Royal Boutique Hotel Poiana Brașov. Primul lucru, m-am uitat să văd dacă acolo putem organiza evenimente și ce capacitate de cazare are. Nu doar că ei organizează evenimente, dar au și camere de familie. Perfect pentru noi, am gândit. Faptul că au experiență în organizarea evenimentelor, ne ajută să avem și noi unul memorabil. Am văzut câteva poze, puse la dispoziție pe site și mi-a plăcut.

(Sursă foto: Royal Boutique Hotel)

M-am bucurat să văd că hotelul oferă tot felul de servicii pentru familii, precum zonă de joacă înăuntru, jocuri și puzzle-uri, canale TV pentru copii, echipament de joacă pentru exterior. Perfect pentru un eveniment alături de familie.

M-am uitat și la dotări, și la pozele din camere. Hotelul dispune de camere duble, triple, suite pentru trei persoane și apartament pentru 4 persoane și este dispun în două corpuri pe 4 niveluri + mansardă. În total, are o capacitate exclusiv de cazare de aproximatvi 70 de locuri. Ceea ce pentru noi e perfect. Nu suntem mai mult de 60 de persoane, iar sălile de evenimente au o capacitate de 120-124 de persoane. Încă un plus pentru evenimentul nostru. Pare locația perfectă pentru noi. Toate camerele au Wifi și sunt izolate fonic.

(Sursă foto: Royal Boutique Hotel)

Hotelul este aproape de pârtia de schi și majoritatea camerelor oferă și un balcon cu vedere la munte. La fel de aproape este și de Lacul Miorița, care oferă o priveliște minunată în orice anotimp. M-am uitat pe hartă și este ușor de ajuns la hotel, după ce intri în stațiune.

(Sursă foto: Royal Boutique Hotel)

Am aruncat un ochi și pe comentarii. Impresiile celor care au trecut pe acolo sunt foarte bune. Camere mari, liniște, amplasare bună, personal amabil, curățenie. După ce am citit și toate acestea eram sigură că am găsit locația perfectă. Am sunat la ei și într-adevăr am găsit un personal amabil, care a ascultat cu atenție ce ne dorim  pentru evenimentul nostru.

I-am spus despre firma noastră și ce dorim să facem. Le-am povestit despre tradiția evenimentelor de Crăciun și că anul acesta vrem ceva mai deosebit. Ne-au pregătit cu drag camerele pentru weekendul stabilit de noi. Erau curate și miroseau frumos. Am stabilit să avem mic dejun în fiecare dimineață și să ne amenajeze sala de evenimente și masa festivă, sâmbătă seara.

(Sursă foto: Royal Boutique Hotel)

Ultimele detalii. Vineri dimineață la ora 08:00 am plecat din București, ca să ne bucurăm de mai mult timp în Poiana Brașov. După ce am ajuns, ne-am cazat repede și până sâmbătă la prânz am avut program de relaxare și plimbare.

Fiecare angajat alături de familia sa a trebuit să realizeze un brad deosebit, din diferite materiale. Din cărți, din carton, din lemn, din panglici, din conuri. În seara evenimentului fiecare și-a prezentat brăduțul, iar cel care a primit cele mai multe voturi va fi prezentat la Festivalul Brazilor de Crăciun.

Angajații au avut ocazia să petreacă timp minunat cu familia și colegii, într-un cadru relaxant. S-au plimbat prin stațiune, au fost pe pârtie, copiii s-au jucat la locul de joacă special amenjat din hotel și chiar la cel de  afară, profitând de câteva raze de soare.

I-am introdus în atmosfera de sărbătoare cu acest eveniment. Seara unii s-au relaxat la saună ori s-au distrat la biliard și darts.

Sâmbătă, alături de cei de la hotel am pregătit sala. Echipa noastră de HR & PR alături de familiile noastre am pregătit și noi, surprinză pentru restul angajaților, un brăduț din cărți. Noi nu participăm, ne implicăm în jurizare, dar am vrut să realizăm un brăduț deosebit. Felul în care cei de la hotel au pregătit bucatele și amenajat sala ne-a lăsat fără cuvinte.

(Sursă foto: Royal Boutique Hotel)

(Sursă foto: arhivă personală)

Salonul de evenimente este cu mult lemn și se încadrează perfect cu decorul de munte și tema evenimentului nostru.

Copii s-au distrat cel mai mult. A fost o întrecere pe cinste și fiecare angajat și-a dat silința să facă cel mai frumos și ingenios brăduț. Fiecare a venit de acasă cu tot felul de obiecte și poze cu schița viitorului brăduț. Au pus pariuri cine câștigă. Să fie doamna Mari care pictează jucăriile? Posibil să fie și George care face schițele jucăriilor, mai ales că fetița lui e pasionată de desen, deci are multă imaginație. Lipici, fulgi, luminiți, globuri, ghirlande, ațe…, așa arăta sala de evenimente. Și zarvă.

Ca majoritatea celor din ziua de azi și angajații noștri petrec mult timp la serviciu. În acest weekend au avut ocazia să petreacă timp frumos cu cei dragi și alături de copii lor. Cei mici, prezenți la eveniment, știau pentru ce sunt brăduții și au înțeles că în acest fel ajută alți copii sărmani. Aveau ocazia să fie și ei spiriduși ai lui Moș-Crăciun.

Ceilalți brăduți ne-am gândit să îi dăm cadou unor case de copii și bătrâni. Sunt frumoși și făcuți cu suflet. Unul ne-am gândit să îl lăsăm cadou celor de la Royal Boutique Hotel pentru implicare în evenimentul nostru, pentru vinul acela fiert, foarte bun, și ceaiul de portocale pentru cei mici.

A fost un eveniment al firmei noastre în care familia și bunătatea au fost cuvintele cheie. Mă bucur că am găsit un loc care a înțeles asta și ne-a ajutat ca evenimentul să ne iasă memorabil.

A fost o distracție pe cinste. A fost gălăgie, agitație și bucurie. Așa cum trebuie să fie într-o escapadă la munte, înainte de Crăciun. Am terminat seara dansând și cântând. Cu greu ne-am dus la culcare.

Acesta este brăduțul pe care l-am făcut cadou echipei Royal Boutique.

(Sursă foto: arhivă personală)

Iar brăduțul câștigător a fost acesta. Doamna Flori, de la Ambalare jucării, cu soțul și nepoțica lor au câștigat.

(Sursă foto: pexels.com)

Mă bucur că am ales Royal Boutique Hotel pentru evenimentul nostru, cel mai frumos de până acum.

 

Articol scris pentru SuperBlog 2019.

Sursă foto principal: Royal Boutique Hotel – pagina de Facebook.

– firma Alaia Company este produsul imaginației, ea nu există în realitate. 🙂

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *