O casă ca un parc de aventură

Este vorba despre casa noastră, care arată ca un parc de aventură în care nu ai cum să te plictisești și poți găsi mereu ceva distractiv de făcut. De cum se deschide ușa, vezi pereți colorați și creioane cam, aproape, peste tot, așa că te poți așeza liniștit să desenezi, dacă asta este pasiunea ta. Avem și pentru pictat. Ai ajuns exact unde trebuie. Dacă îți plac chestiile mai pline de aventură și adrenalină, dar îți place și să mănânci, avem un scaun de masă. Te poți urca pe spătar și îți poți da drumul ca pe tobogan iar bonus, la finalul cursei, poți primi și o linguriță de mâncare. Dacă vrei să faci forță în brațe, poți să îți agați picioarele de spătarul scaunului și să stai în mâini. Așa încerci o experiență unică de a mânca aproape ca un liliac.

Dacă nu te-am convins până acum mai avem și alte distracții. Poți face în sufragerie curse printre jucării, poți juca fotbal, poți călări un ponei, poți să te dai pe tobogan sau deși e interzi prin regulament, când nu e nimeni atent, poți încerca să te cațeri repede pe mobilă. Cel mai bun ajunge cel mai repede la televizor. Avem și jocuri educative, dar ca să ajungi la ele trebuie să joci jocul: căutarea de comori. Prin dulapuri, pe sub covor, pe sub alte jucării… pot fi oriunde. Găsești incastre, puzzel-uri, cuburi de construit, lego, cred. E foarte interesant jocul ăsta. S-ar putea să fie o surpriză și pentru noi, stăpânii parcului: uauu, aveam noi jucăria asta?

În dormitoare avem saltele pe care poți sări cât vrei, te poți juca de-a fantomele cu cearșafurile și dacă insiști mult, la final facem o tură de parc pe ele. Le întindem frumos, tu te așezi pe ele și îngrijitorul parcului te trage.

Baia e parc-aventură cu multă apă. Stați liniștiți nu avem vecini dedesubt, poți arunca cu apă peste tot.

Suntem deschiși la idei noi și biletul este gratis.

Nu avem chestii din alea care blochează dulapurile, apărătoare de colțuri sau protecții la prize. Nu am avut nevoie. Prin dulapuri am umblat o dată prin toate să ne satisfacem curiozitățile apoi am stabilit în care avem voie și în care nu și am repetat mai ceva ca un papagal și a funcționat. Unde nu a funcționat, am mutat ce era foarte important și i l-am cedat ei. La colțuri  nu am avut probleme niciodată, cred că s-a prins singură că trebuie să fie atentă altfel doare iar în prize a înțeles, după lungi explicații că nu se bagă orice ci doar anumite cabluri. Uite astea, uite așa. Și, gata, am rezolvat problemele.

Parcul e deschis cât e ziua de lungă.

 

Sursă foto: www.pexels.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *