Ieri, mâine, evoluție


Azi, mâine, acum, ieri, o lună, ani, 1937, 2012 … totul e timp și se traduce în evoluție. Căutăm, descoperim, inventăm pentru o viață mai bună și mai frumoasă.
Tehnologia și descoperirile ei au schimbat lumea, ”ne-au împins” înainte, au rupt bariere, au șters limite. Toate pentru o viață mai ușoară.
Telegraful, telefonul cu fir și apoi telefonul mobil. Televizorul alb-negru și acum o plasmă, primul calculator și acum tableta, carțile din bibliotecă și acum e-book. Diferit de ieri și cu siguranță și mâine va fi diferit de azi. Suntem mai aproape de ce avem nevoie, într-o lume mai colorată și mai rapidă. Rapidă și fără emisii CO2. La asta s-au gândit și cei de la Toyota când au lansat modelele hibrid. De la prima mașina la cea de azi, au făcut un pas important pentru tehnologie dar și pentru natură. 


Eleganță, confort, siguranță acum și cu motoare electrice. E primul pas către schimbare și o planetă mai albastră chiar și din mașină.
Toate inovațiile au avut un impact major asupra vieții noastre și poate cea mai importantă descoperire a fost a mașinii. Și ieri și azi ne-am dorit mișcare. Să ajungem unde ne dorim, să fim și aici și acolo, repede. Din 1672, când Ferdinand Verbiest a inventat prima mașină și până azi, producătorii de automobile au fost nevoiți să împingă limitele.
Din 1937, când a fost înființată Toyota și până azi, au creat mașinile hibrid.
În drumul nostru către ”a inventa ce este mai bun” nu trebuie să uităm ce este mai bun și pentru mediul înconjurător. Putem descoperi și evolua atât timp cât planeta ne mai ”acceptă”, tocmai de aceea trebuie să ne purtăm responsabil.
Toyota se traduce ”a aduce fericire” iar tehnologia, de la grecescul techne, dezvăluirea adevărului în frumos.
Inovațiile frumoase aduc fericire, nouă și naturii.
Articol scris pentru SuperBlog, etapa 18.
Sursa foto 1: www.newspad.ro
Sursa foto 2: www.toyota.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *