Guest-post – 7 lucruri de facut pe 2014

lista-planuriE inceput de an, asa ca la moda prin blogosfera e sa faci liste. La moda sunt listele de tipul 7 lucruri de facut pe 2014. De ce 7? Simplu: e cifra magica. Eu am refuzat sa pun asa ceva pe blogurile mele, considerand acest lucru a fi penibil. In continuare voi comenta cele mai spectaculoase 7 lucruri de facut pe 2014 (in paranteza voi spune pe cate bloguri am intalnit acel lucru, fara a da link catre articolele in cauza):

–         Sa citesc mai mult (peste 10 bloguri) . Yeah, right: din cauza blogului citesti foarte putin, iar acest lucru il scrii … pe blog. Inteligent zic. Este exact precum sintagma: DROPPING BOMBS FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY.

–         Sa ma intalnesc cu mai multe persoane live (6 bloguri). Oh, yeah, foarte util sa scrii asta: speri ca anumite persoane sa vada postarea ta si sa te invite la o iesire-n oras. Dar, nu, tu ai treaba: scrii pe blog. Aplicam sintagma de la punctul 1.

–         Sa slabesc (2 bloguri). Stii cum slabesti cel mai simplu: stand non-stop in fata laptopului. Slabesti la degete, bineinteles.

–         Sa tin post (vazut pe fb la o credincioasa). Zic ca ai inceput anul bine: post pe blog. Daca vei continua asa, completand cu post pe facebook ori post pe twitter, iti vei indeplini dorinta.

–         Sa am mai multe comentarii pe blog (5 bloguri). Ca sa ai comentarii trebuie sa ai cititori. Ca sa ai cititori trebuie sa scrii ceva inteligent. Mai greu sa faci asta avand astfel de articole…

–         Sa ajut mai multe persoane (6 bloguri). Eu zic ca cel mai util, pentru noi toti, ar fi sa-ti stergi blogul. Serios.

–         Sa vorbesc doar cand trebuie (4 bloguri). Aici ai dat-o-n bara. Simplul fapt ca ai scris acest articol este un semn ca ai vorbit cand NU trebuia.

Otilia si-a deschis blog nou, trecand pe domeniu. Nu-i dau indicatii, ci-i dau un singur sfat (daca vrea sa aiba succes): nu mai accepta articolele precum acesta. Te fac de ras.

Iar pentru a o face de ras pana la capat, voi spune si cine sunt. Asadar, Emil Calinescu ma numesc si bloggaresc, alternativ, pe http://emilcalinescu.eu/, http://www.minunat.eu/ si http://emilstudentulminune.wordpress.com/. Multumesc Otiliei pentru gazduire 🙂

563046_10151497563516236_50148590_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *