Cu drag, Emoții


Oamenii sunt precum cărțile. Unii îți intră în suflet după primele cuvinte adresate, alții sunt alături de tine doar pentru o perioadă, la unii te mai gândești, la alții doar rar, unii devin mai interesanți cu cât îi cunoști mai mult, unii sunt misterioși, alții prea ușor de descifrat dar sunt unii care îți rămân în suflet pur și simplu.
O astfel de persoană este prietena mea Ioana. Ne-am cunoscut în facultate și cred, nici una dintre noi nu s-ar fi gândit că vom ajunge să strângem împreună atâtea amintiri și zâmbete. Dar s-a întâmplat.
Timpul zboară repede, facultatea s-a terminat și ne-am ridicat de pe bordura din fața blocului unde stăteam deseori și ne ”desenam” visele, ca să le trăim.
Din Brașov, ea a zburat la Paris iar eu în alt oraș.
Nimic nu s-a schimbat chiar dacă ne-am mai făcut și alte prietene, chiar dacă ne-am împărtășit atâtea doar prin e-mailuri, chiar dacă ne-am văzut de doar câteva ori pe an. Am rămas aproape una de alta, prietene pur și simplu și nu am lăsat distanța să șteargă ceva.
Ei i-aș dărui în dar o pânză de desen unde să-și schițeze toate dorințele, culori cu care să le de-a contur și un pandantiv discret și feminin, în formă de cheie, de la Borealy, cu care să deschidă toate ușile pe care ea le va crede încuiate. Cheia este decorată cu cristale Swarovski, în două nuanțe, negru și roz pal. Feminitate dar și fortă.
Pentru că mereu ne-am încurajat să credem și să ne urmăm visele acesta este  cadou potrivit pentru ea. Își va aduce aminte că întotdeauna va avea cheia care deschide tot, la ea.
Articol scris pentru SuperBlog, etapa 11. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *