32 de zile până la Crăciun

Mai sunt 32 de zile până la Crăciun. Sărbătoare pe care noi o adorăm. Noi… adică eu și Natalia. Tatăl ei este la propriu târât prin magazine după decorațiuni, silit să care bradul, să descurce instalațiile, obligat să asculte colinde. Ce să mai, îl chinuim rău, doar o dată pe an e Crăciunul.

Dar vă zic, asta este rețeta pentru ca Grinch să se înmoaie. Căci la final și el se lasă înduplecat și se bucură. Căci nu ai cum să nu găsești ceva frumos de Crăciun. Cred că oricât de Grinch ai fi, ceva, ceva, în sufletul tău tot simți. Nici nu contează să te vadă cei din jur zâmbind, e de ajuns să o faci când ești tu cu tine. 🙂

Și pentru că nimic nu e întâmplător, Natalia, care înseamnă „Zi de Crăciun”, iubește această sărbătoare. Abia așteaptă să ningă, abia așteaptă să se aprindă luminile festive în oraș, să facem și noi bradul. De când există ea în viața noastră, bucuria ei este darul nostru cel mai de preț, din fiecare zi și de Crăciun, care are alt farmec.

Crăciunul este și despre a dărui. Și dacă vă gândiți acum la cadouri și la ce să le luați celor dragi, am o idee.

Acum ceva timp soția unui amic mi-a scris despre mica ei afacere: Atelier Essential. Nu este de fapt o  afacere, este un vis. Silvia este pasionată de hand-made și s-a decis, chiar dacă nu este cel mai simplu drum, să își trăiască visul.

Mă bucur că există astfel de oameni, pentru care știu că nu este ușor. Chiar și așa, asta aș vrea peste ani să facă și Natalia: să își urmeze visele, oricare ar fi ele, oricât de greu ar fi. Asta face diferența între a trăi și a supraviețui. Iar scopul este să trăim, să trăim din plin, cu bucurie.

Am cei mai veseli și frumoși cercei Atelier Essential, săculeți și lumânări parfumate, iar acum de Crăciun, Silvia lucrează de zor în atelier. Puteți alegi globuri deosebite, pachete delux, lumânări în ediție de iarnă, coronițe deosebite. Pentru copii puteți alege figurine din ipsos pe care să le picteze. Natalia a primit de la ea un ingeraș superb, pe care să îl picteze.

O găsiți pe Facebook și Instragram: aici și aici, adică. 🙂

Aici este Shopul:

 

Puteți alege să fiți de două ori Moș-Crăciun: o dată pentru cei cărora le dăruiți ceva și încă o dată pentru cei de la care cumpărați produse hand-made. Și eu sunt sigură că pentru Silvia cadou mai mare nu puteți să îi faceți, decât să îi cumpărați produsele pe care ea le face, cu drag și inspirație.

Alegeți să fiți buni și să aduceți bucurie și celor care își urmează visele. Gândiți-vă la producătorii locali. Cumpărați de la ei. Susțineți-le visele și afacerea. Oferiți cadouri unice, inspirate, hand-made. Nu sunt doar cadouri, sunt povești și vise care zboară în lume.

O parte din produsele Atelier Essential (click pe poze pentru a se mări imaginea)

[vc_gallery type=”image_grid” images=”7636,7637,7638,7639,7640,7641,7642,7643,7644″ css_animation=”flipInX”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *