Multumesc!
Am revenit intr-un an nou, an pe care l-am inceput cum nu se poate mai bine: concediuuuuu. In sfarsit timp pentru mine si facut ordine in ganduri, idei, vise, planuri. Am lenevit, plimbat, petrecut timp frumos cu prieteni, net, net, net si din cand in cand tv dar nu imi mai fac timp curand pentru asa ceva.
Pana ma apuc serios de scris, ca dupa concediu lenea atinge cote maxime iti zic de cateva lucruri frumoase de prin pagini de net adunate.

Pai,pentru inceput sa explicam titlu. Am gasit un site fain: webcultuta.ro si acolo o poveste si mai frumoasa despre o carte si un blog. Totul incepe cu multumesc. Leah Dieterich, director creativ in cadrul unei agentii din Los Angeles, a deschis un blog unde a inceput sa multumeasca pentru diverse lucruri. Si de la blog a ajuns la carte.
Ai aici linkul de la blog: http://thxthxthx.com/?p=45
Mi se pare o idee geniala, sa te opresti din alergatura ta zilnica si sa spui multumesc oamenilor si lucrurilor din jurul tau. Iti inseninezi si inseninezi viata celor din jurul tau.

Blogul lui Adrian Ciubotaru, e unul din oamenii aia care iubesc schimbarea si curajul. Are articole bune, fraze misto si uite una ca exemplu: „simple note de subsol la povestile celorlati”. Uite si linkul: http://www.adrianciubotaru.ro/stiti-de-ce-in-fiecare-poveste-printul-pleaca-de-acasa/

Un film romanesc la care merita sa te uiti: „Buna, ce faci?”. Are note bune, cronici pozitive, un subiect interesant … deci vizionare placuta!

Poze frumoase. Robert e colegul meu de munca, prieten si o persoana creativa. Are vise mari si poate intr-o zi prind contur. Tot Robert, e cel responsabil de cum arata si blogul meu.
Face poze frumoase si daca vrei sa le vezi: http://www.facebook.com/pages/Robert-Bulimej-Photography/282682571787280.

In curand ma apuc de scris pe bune caci mi-e dor de Drumuri, locuri si oameni!

p.s: Draga 2012,
Multumesc ca ai venit, ma plictisesem atat de tare de 2011 si lucrurile vechi din el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *