În orașul cu două bulevarde IV

După cum v-am mai spus, a avut loc, în orașul cu două bulevarde, un târg hand-made de primăvară. Am ajuns acolo nu doar să mă uit ci să și petrec câteva ore împreună cu cei din Haideți să schimbăm lumea, la standul nostru cu produse hand-made. Evident banii stânși vor fi folosiți în proiectele pe care ni le-am propus. La prima ediție a târgului, de la sfârșitul anului trecut, banii strânși au fost folosiți pentru amenajarea spațiului de joacă de la Secția de Pediatrie. Pe atunci nu eram parte din acest grup, dar îmi zic ca și scuză, mai bine mai târziu decât niciodată.
 
Am văzut la târg o grămadă de lucruri frumoase, de la mărțișoare din hârtie sau împletite, la broșe, eșarfe, bijuterii, tablouri. Unele obiecte mi-au plăcut, altele sincer nu m-au impresionat prea tare.
 
Oricum, nu m-am putut abține în fața unui tablou cu Paris. Așa cum am mai spus până ajung acolo, îmi aduc Parisul la mine cum pot. Acesta este tablouașul meu frumos.
 
 
Nu știu exact unde îl pun, pentru că deocamdată mă cam plimb ca țiganul cu cortul, dintr-un oraș cu două bulevarde într-altul la fel, dar îi găsesc eu un loc, în raza mea vizuală.
 
Tot de acolo, am primit ca mărțișor, un semn de carte făcut manual. Să tot citești, să îl muți de la o pagină la alta. J
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *