End of summer …


A trecut; a fost o vară în care ne-am ofilit de cald și am așteptat cu dor o picatură de ploaie.
O vară pe care am trăit-o fiecare cât de intens am putut, alături de cei drag sau in lipsa lor. Toti am adunat in albumul „vara 2012” o noapte nebuna si lunga, un fir de nisip, un val, un pic de soare, un pic de dor, libertate, un peisaj frumos, o declaratie calda, o imbratisare, un dans, un zambet.
Acum s-a asternut din nou linistea. E timpul pentru toamna, pentru plimbari in parc si amintiri, pentru ceai, pentru o carte buna si un suflet cald langa care sa adormi in noptile racoroase.
Nu cred ca mi-a fost vara cea mai intensa, cred cu siguranta ca a fost vara cu cea mai multa tacere in care, fie ca am vrut, fie ca nu, mi-am auzit fiecare gand si fosnet al sufletului.
Am avut parte de iesiri si experiente frumoase, de o plecare ciudata, de cateva intrebari fara raspuns, de uimire, de o pierdere dar si evident de terase, gheata, mare, ganduri aruncate dupa mai multe shouturi.
Oricum, a fost vara si pentru toti a fost macar ceva frumos, caci in anotimpul asta toate ranile se usuca mai usor, toate relele se topesc mai repede, soarele te trezeste mai optimist, marea iti mai spala din ganduri.
Si, cum a fost foarte cald, sper fiecaruia sa ii mai ramana destula caldura pentru a se ”imbraca” cu ea si in toamna asta, o toamna, pe care am inceput-o ”privind lumea de sus” si frunzele cum se schimba la culoare, undeva unde peisajele se transforma in cele mai frumoase amintiri de developat, o toamna in care am auzit cel mai cald raspuns la intrebarea ce ai facut vara asta: ”te-am cunoscut pe tine si am murit de cald”.
Sper sa primesti raspunsuri calde despre ce au facut oamenii dragi tie vara asta si sa le oferi si tu lor amintiri frumoase.

http://www.youtube.com/watch?v=4OTjxwlyutE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *