Cateva ganduri

Nu am mai scris nimic de mult, evident scuza este lipsa timpului. Am o lista mare cu lucruri de facut la care zi de zi mai adaug cate ceva. Lucruri pentru mine personal, pe ultimul loc ….si uite asa trece timpul si ma simt uneori mai straina de mine. Cunosc mai bine ce vor altii, cine sunt si incotro merg, decat ma cunosc pe mine. Abia astept sa prind un moment sa spun macar un pic, stop joc.
In ultima perioada am vazut si auzit multe. A fost o perioada incarcata, dar nu neaparat si cea mai frumoasa. Am avut momente bune, chiar foarte bune dar si momente mai putin bune (ca sa nu spun proaste de tot). Dar orice lucru care ti se intampla te creste si te impinge tot inainte.
Sunt cateva care mi-au lasat o amprenta. Uneori in viata de zi cu zi actionam ca Faust, pentru a ne atinge un scop ne „vindem” o bucata din suflet unor cauze care dupa ce tragi dunga, te intrebi daca chiar a meritat.
Multe lucruri nu merita dar e un compromis pe care il faci pentru ca nu ai multe variante de ales.
Am intalnit unii oamenii care de la departare pareau ceva dar cu cat ma apropiam aratau altfel. E acea dezamagire, cand incerci sa crezi in cineva si descoperi ca e doar inca cineva care atunci cand se trezeste si iese pe usa, ca accesorii isi ia si mastile.
Altii arunca cu vorbe fara sa se gandeasca ca poate pot rani sau celui care ii sun adresate nu le merita. Daca ar fi adevarata vorba ca roata se intoarce, atunci abia astept sa vad cum acestea vor actiona ca un bumerang.
Am descoperit si oameni deosebiti, cu povesti aparte de la care evident am incercat „sa fur” ce era mai inaltator in ei.
Unii au fost binevoitor chiar gratuit iar altii pentru ca stiu ca mai incolo imi vor cere ceva.
Despre unii am aflat ca sunt la fel de lasi precum credeam, nu s-au schimbat, cu toate ca si pentru ei timpul a trecut cu acelasi amalgam de evenimente. Din lasitate aleg drumuri simple chiar cu pretul propriei lor fericiri.
Daca ar fi sa privesc spre mine: mi-am impins un pic limitele si am depasit fortat unele etape. Mi-am dat seama ca nu poti sa le ai pe toate in viata si uneori ghinionul face parte din ea. Poate ca nu intotdeauna primim ce meritat dar vorba unei prietene cu siguranta nimic nu-i intamplator in viata. Nu stiu eu cat cred in asta, dar ea o spune cu multa taraie, aproape convingator.
Sper sa nu fie nimic intamplator!
E tarziu, aproape 1…..dar abia acum am un pic de timp si mi-am adus aminte de blog, motiv pentru care inchei si Noapte buna!, sa vina o noua zi care sa reverse peste noi ganduri mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *