Alegerea asigurării


Am auzit diverse discuții despre asigurări rca, când sunt bune, când nu, cât costă, de ce atât de mult, unde îți faci, îți iei banii la timp sau nu ții mai iei deloc.
Sunt multe povești legate de acest subiect, unele cu final mai fericit, altele mai puțin.
Cred că povestea asta cu asigurările ține pe de o parte cât de bine te informezi și cauți și un pic, pe de altă parte, și de noroc. Nu strică să cauți câteva zile pe internet, să mai întrebi în stânga-n dreapta, să stai de vorbă cu reprezentanții mai multor firme până te decizi. Și de acolo cred că intervine norocul. Pentru că se poate, chiar și după ce ai căutat cu atenție și interes să fi ales neinspirat. Se întâmplă ceva cu firma respectivă, nu ai văzut toate steluțele, nu ai înțeles tu bine și tot așa.
Nu am mașină ca să mă chinui cu asigurările rca dar dacă ar fi, cred că, mai ca toată lumea aș începe căutările și în funcție de preț. De exemplu, acest site de asigurări, bavali.ro informează că au cele mai mici prețuri. Da, normal, m-aș opri să mă informez mai mult. Pentru că dacă e și ieftin, par în regulă, mă rog doar să mai am noroc și drumuri bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *