Nu de luni, nu mâine … acum. Slăbește sănătos cu Smart Diet

Acum ceva timp scriam pe blog un articol despre faptul că și eu, ca majoritatea mamelor, îmi fac griji, am întrebări, frici, bucurii mari și mici. Prin urmare, mai știu câteva mame la fel ca tine, care se mai uită, din când în când, în treacăt, în oglinda din baie, să vadă dacă mai au burtă. Și tu mai știi cel puțin una. Pe mine. Îm aduc aminte atunci când eram gravidă cum îmi făceam poză în fiecare lună cu burta, care era ”acasă” pentru Natalia. Și după ce am născut m-am tot uitat în oglindă cum corpul meu s-a modificat.

Mă bucuram cum de la lună la lună îmi creștea burta și eram tot mai aproape să nasc. După ce am născut, mă bucuram, de la lună la lună, când îmi scădea burta. Nu mai am corpul pe care îl aveam înainte. Asta e clar. Nu mai sunt chiar la fel de suplă, dar nici cu prea multe kilograme, astfel încât să îmi găsesc ambiția necesară să mai slăbesc. Ar fi cam 3 kilograme în plus, despre care tot spun că nu sunt chiar așa multe. 🙂 Să îți spun ce mă împiedică pe mine:

– îmi place să mănânc;

– îmi plac dulciurile;

– încă nu am avut șocul acela să vreau să mă îmbrac cu ceva și să nu îmi mai vină;

– mă simt destul de bine și așa. Mă mai apucă un dor de corpul meu dinainte, când mă uit la poze. Dar se pare că nu un dor irezistibil, astfel încât să renunț la dulciuri, pâine, paste, pizza și multe altele. 🙂

Tocmai pentru că sunt sigură că mai sunt câteva mame la fel ca mine, vreau să îți spun despre o dietă sănătoasă. Poate ești exact ca mine, ar trebui să slăbești și nu prea, poate chiar vrei să slăbești, dar nu știi cum, ori poate chiar ești o fericită și tu nu ai nevoie. Dar sigur ai o prietenă, mamă ca tine, cu care te plimbi prin parc și care ar vrea să slăbească, o soră, o verișoară, un prieten sau soț, care ar dori să scape de kilogramele în plus. Așa că nu de luni, nu mâine, acum citește acest articol și gândește-te la primul pas spre schimbare.

Atunci când te gândești la dietă, primul lucru care îți trece prin minte este: foame. Te gândești că trebuie să mănânci puțin spre deloc ca să slăbești. Înfometarea este cea mai proastă variantă de a slăbi, care nu doar te îmbolnăvește, ci te face și să renunți repede la slăbit. În câteva zile, sigur vei ceda. Așa că ai nevoie de un meniu sănătos.

Smart Diet Experience este aliatul contra kilogramelor și care te ajută să slăbești sănătos cu un meniu special preparat de nutriționiști. Pentru că și asta este o problemă atunci când vrei să slăbești. Ce mănânci și mai ales cât să mănânci. Și la o simplă căutare pe internet vei găsi zeci de articole și rețete, care se bat de cele mai multe ori cap în cap. Unii spun că e bine să mănânci ceva, alții că nu.

Smart Diet îți propun niște pachete care conțin un meniu săptămânal complet, adică trei mese pe zi plus gustare. Meniurile sunt gândite de nutriționiști și preparate de bucătari. Le poți comanda online, iar pachetul cu meniul pentru o săptămână va fi livrat într-un interval cuprins între 6 și 48 de ore, în funcție de localitatea ta de destinație.

Pentru că pun accent pe sănătate, meniurile Smart Diet sunt concepute de specialiști, modul de preparare are în vedere utilizarea temperaturilor scăzute, astfel încât să se păstreze calitatea nutrienților și sunt ambalate MAP (modified atmosphere packaging) pentru a-și păstra prospețimea.

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează, ne închipuim cum ar decurce o comandă.

Ai de ales de pe site trei tipuri de meniuri: White, Purple și Green. Singura diferență este doar de gust. Pe site îți poți calcula IMC-ul (Indicele de masă corporală) și poți consulta tabelul de acolo pentru a vedea câte kilograme poți pierde și în cât timp. Poți ține această dietă până ajungi la greutatea dorită.

Alegi meniul care îți place mai mult. Să spunem Meniul Smart White. Vei primi un pachet cu un meniu pentru 7 zile. Iată ce vei mânca, de exemplu, în prima zi: la micul dejun un porridge cu mere, la prânz o supă cremă de cartof și cocos, la gustare biscuiți cu lămâie și migdale și la cină pui curry. Ca să îți fac și poftă de dieta asta, îți spun ce ai putea mânca și în ziua a patra: la micul dejun fursecuri cu unt de arahide și ovăz, supă cu găluște condimentată la prânz, granola cu fructe exotice la gustare și la cină paste bolognesse.

Preparatele Smart Diet au gramaje de 240 grame/porție, asta însemnând 1200 de calorii pe zi pentru femei. Pentru că sunt meniuri făcute de specialiști, valorile nutriționale sunt echilibrate, pentru o slăbire ușoară și sănătoasă.

Dai comandă de meniu. Cioc-cioc! A ajuns la tine acasă, desfaci meniurile pe zile și le consumi. Poți încălzi mâncarea sau o poți consuma rece. Pe ambalaj ai instrucțiuni de încălzire, oricum nu este recomandată încălzirea excesivă.

Meniurile trebuie păstrate în frigider, iar pentru a avea și rezultatele dorite, ar trebui să nu mai consumi nimic altceva în afară de acestea, care asigură necesarul de nutrienți.

Nu trebuie să gătiți, să cântăriți mâncarea sau caloriile. Trebuie doar să respectați meniurile și cam atât.

Sper că vă sunt de folos informațiile, și mai mult decât atât, de ajutor. Sper că veți ajunge la kilogramele dorite, slăbind sănătos. Mie îmi place să mănânc, iar meniurile acestea îmi fac cu ochiul pentru că sunt variate și ai și o gustare dulce, sănătoasă. Astfel, ideea de dietă nu m-ar duce cu gândul la ceva drastic.

Și pentru că am început articolul cu ideea de a da mai departe informația, poate mai știi pe cineva care are nevoie de ea, continuă leapșa aceasta de slăbit. 🙂 Cu siguranță, mai știi pe cineva ca tine.

Sursă foto: Smart Diet

Articol scris pentru Spring SuperBlog

 

 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *